Transfer de marcă pentru FC Rapid 1923? „E dorința tatălui meu!”

Transfer
Transfer

Se pregătește un super transfer în Regie? Alexandru Dandea a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că şi-ar dori să îmbrace tricoul FC Rapid 1923. Fotbalistul Astrei, unul dintre cei mai buni în ultimele sezoane, mărturiseşte că vrea să ajungă să îmbrace tricoul formaţiei giuleştene.

Ce a declarat Dandea despre un transfer la FC Rapid 1923

”Acum două zile m-am uitat la acel meci din Giuleşti, în care Rapidul a bătut cu 5-1. M-am uitat şi la dubla din Cupa UEFA. Acolo nu a fost prea bine, dar n-am ce să fac. Sincer, mi-aş dori să joc la Rapid, asta e şi dorinţa tatălui meu. Am vorbit cu el şi mi-a spus că şi-ar dori să mă vadă jucând în Giuleşti. Aştept ofertă… Nu ştiu, mai am contract cu Astra. Dar în fotbal nu ştii niciodată”, a mărturisit Dandea, pentru Telekom Sport.

CV Alexandru Dandea

Alexandru Dandea are 123 de meciuri în prima ligă, după ce a îmbrăcat tricoul formaţiilor Astra Giurgiu, CS Turnu Severin, FC Hermannstadt şi Dinamo Bucureşti.

El a evoluat şi în Ucraina pentru Goverla Uzhgorod, iar în liga a doua a mai evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Sportul Snagov. Dandea este cotat la 300 de mii de euro şi poate juca atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv.

Sursa: telekomsport.ro

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!