Daniel PancuRapid

NEWS ALERT | Ultimele vești despre situația lui Daniel Pancu

Daniel Pancu (42 de ani) a fost înlăturat de pe banca celor de la FC Rapid 1923. Însă în acte este în continuare antrenor, în timp ce Dan Alexa a fost numit director tehnic. Pancu a vorbit despre această situaţie şi a oferit detalii din culise în legătură cu plecarea lui de la echipa pe care o iubeşte.

„Am fost dezamăgit!”

Daniel Pancu a fost susținut de Victor Angelescu

„Victor Angelescu m-a susţinut, pentru că s-a mai pus problema în turul campionatului, dar acum a fost şi el de acord, pentru că a considerat necesar să se producă şocul. Echipa mai prost de atât nu putea să meargă, nu avea cum. Nu mi s-a promis, dar mi s-a spus ceva de genul că nu contează dacă nu promovăm, noi mergem cu tine. Ei în timpul perioadei de pregătire din Turcia au luat decizia să îmi prelungească contractul. Mai aveam doi ani şi mi-au făcut trei”, a spus Pancu în cadrul emisiunii Sport Report.

Daniel Pancu nu se gândește acum la despăgubiri

Cum el, în acte, este încă antrenorul FC Rapid 1923, clubul trebuie să găsească o variantă prin care să îi rupă contractul fostului atacant. Pancu însă nu se gândeşte la bani, mai ales în această perioadă şi aşteaptă să se ridice starea de urgenţă pentru a fi lămurite lucrurile între el şi club.

„Unde să mă mai gândesc acum la despăgubiri, în această perioadă. Toată lumea plânge de bani, reduceri salariale, şomaj. Să trecem de 15 mai şi vedem. Trebuie să o încheiem cumva, pentru că încă sunt antrenor. Eu sper să nu fiu pus în situaţia să mă duc la antrenament. Să o încheiem ca antrenor şi după oricum rămân pe viaţă legat de Rapid. Nu port pică nimănui”, a mai spus Pancu.

În momentul în care sezonul din Liga 2 a fost suspendat, FC Rapid 1923 era pe locul 6, la două puncte de primul loc promovabil.

Sursa: telekomsport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.