Victory Cup

NEWS ALERT | 1923.ro în seria 2B la Victory Cup

După ce 1923.ro a câștigat Liga 3A în sezonul 2019-2020, stagiunea ce stă să înceapă ne prinde pe cai mari. Cu toate că încă, din cauza situației globale, nu se știe când va începe campionatul, seriile s-au stabilit pe 10 aprilie 2020. În continuare vă redăm componența ligii a 2-a, seria B, acolo unde echipa site-ului suporterilor rapidiști de pretutindeni a fost extrasă. Privim cu optimism spre noua stagiune și cu un obiectiv clar: locul 1. Pentru că știm că acesta este gândul fiecăruia dintre cei 20 de jucători pe care îi avem în lot. Cu alte cuvinte, mai jos avem componența seriei.

1923.ro în seria 2B la Victory Cup 2020-2021, ediția a XI-a

Specialii
FC 1 Decembrie
Army V55
Boca Old Boys
Luceafărul
RTC
Wizards
Solaris
Dumbon
Monday Friends
OSLM
Hornets
Under 40
1923.ro
Eagles Club
Aripile București

Urmează noi surprize! Plăcute!

Urmează meciuri memorabile. Cu aceeași protagoniști, dar și cu surprize pe care echipa 1923.ro vi le-a pregătit. Rămâneți pe recepție pentru că, așa cum v-am obișnuit, am dus de la an la an site-ul la alt nivel. Și avem de gând ca această creștere pe care am urmat-o să fie una exponențială. Un început de an greu, dar care, din punctul 1923.ro de vedere, va fi memorabilă. Pentru că suntem un grup tot mai numeros și mai puternic.

Cu cine intrăm în Cupă

În loc de încheiere, adăugăm că s-a tras la sorți și turul prelimiar al Cupei. 64 de echipe au intrat în această loterie, excluzând formațiile din Liga 1. De asemenea, primii capi de serie din liga a 2-a – patru la număr – nu au făcut parte din această extragere. Pentru 1923.ro, sorții au decis că prima dublă din a doua competiție va avea loc, împotriva celor de la Fan Courier 2. Câștigătoarea acestei duble va evolua în turul 1 al competiției.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.