DRAMĂ | Martin Tudor a murit după un infarct la numai 43 de ani

Martin Tudor

O veste tristă a bulversat fotbalul românesc. Fostul portar al stelei, Martin Tudor a decedat după un infarct, la doar 43 de ani. Tragedia s-a produs la Reșița. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, Universitatea Cluj și a adunat peste 180 de meciuri în Liga 1. În urmă cu zece ani și-a încheiat cariera și a devenit antrenor cu portari, scrie prosport.ro. Vestea a zguduit din temelii fotbalul românesc, unul care este amorțit în aceste momente din cazua situației globale. O tristețe imensă să fim nevoiți să oferim o astfel de știre…

Cine a fost Martin Tudor

Martin Tudor a cucerit trei trofee în România, toate cu steaua București: două titluri de campion (2000-2001 și 2004-2005) și o Supercupă a României (2000-2001). Și-a început cariera de antrenor cu portarii chiar la steaua București, în 2010, unde a activat alături de Victor Pițurcă. A mers apoi la Universitatea Craiova, tot alături de Victor Pițurcă, antrenor pe care l-a însoțit și în staff-ul echipei naționale. A antrenat și în străinătate, la Ittihad, dar în 2017 a revenit în țară și a trecut pe la Juventus București, CSM Reșița și Sportul Snagov.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Echipa 1923.ro transmite pe această cale sincere condoleanțe familiei și prietenilor fostului portar. Dumnezeu să îl ierte!

CITEȘTE ȘI  CFR Cluj poate fi detronată! Marele Petrescu s-a făcut de râs în Europa