Rapidiștii vs. coronavirus! S-au vândut 1394 de bilete pentru Matei Balș

Fotbal Club Rapid, victorie vs. coronavirus

După cum am explicat, pentru meciul virtual FC Rapid 1923 – Petrolul, de la FIFA 2020, s-au pus în vânzare bilete cu valoarea nominală de 5 lei. Încasările urmează să fie redirecționate către Matei Balș. În lupta cu acest coronavirus, rapidștii au răspuns admirabil și au cumpărat nu mai puțin de 1394 de bilete! Câte se vând rar la un meci real din prima ligă, de exemplu! Suma care s-a strâns, 6.970 lei, nu este colosală, DAR este extrem de importantă. Fiindcă, în aceste vremuri, orice ajutor contează.

FC Rapid 1923 ar putea continua lupta cu coronavirus

Sistemul de sănătate românesc duce o luptă inegală cu acest coronavirus, este evident de ce. Motiv pentru care inițiativa celor de la FC Rapid 1923 este una de-a dreptul fantastică. Probabil că astfel de inițiative vor continua, sunt toate premisele. Sigur, nu avem o certitudine, însă vom fi pe fază. Iar 1923.ro le va promova cu toată ardoarea în momentul în care acestea vor prinde carne. Fiindcă în aceste momente trebuie să ne concentrăm pe situații reale care să ajute efectiv în combaterea coronavirus.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Poate că la o nouă astfel de inițiativă vom reuși să adunăm măcar 2.000 de bilete. Și tot așa, până vom umple virtual stadionul din Regie. Ce tare ar fi…

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Află la ce meci ar putea debuta Ioniță II! Bonus: unde s-ar putea juca meciul cu FCU Craiova