BREAKING NEWS | El este noul număr 9 de la FC Rapid 1923!

FC Rapid 1923 Turris. Clasamentul
FC Rapid 1923 Turris. Clasamentul

Schimbare de număr la FC Rapid 1923! Valentin Alexandru, singurul transfer adevărat pe care clubul l-a făcut în această iarnă a decis că trebuie să preia cel mai potrivit număr. Evident, vorbim despre 9, unul ideal pentru un atcant de careu. Numărul i-a aprținut argentinianului Mattias Roskopf, motiv pentru care Vali a preluat 70 când a sosit. Cum între timp sud-americanul din atac s-a transferat la Apollon Limassol, echipă din Cipru, care are 11 atacanți în lot, poziția a rămas vacantă.

Valentin Alexandru va fi direct titular la FC Rapid 1923

Așa că fostul jucător de la CS Gloria Buzău a putut lua numărul care speră să-l ajute să dea multe goluri pentru echipa care, cel puțin la începutul returului, va juca la Voluntari. Valentin Alexandru va juca, cel mai probabil, titular în fața lui Brighton Labeau. Mai ales după ce Daniel Pancu a schimbat sistemul de joc din 4-3-3 în 4-2-3-1. Cum până la startul oficial al returului, pentru vișinii, mai sunt 12 zile, vă invităm să rămâneți pe 1923.ro. În primul rând pentru că perioada de transferuri mai este deschisă până pe 17 februarie.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

În același timp, este posibil ca formația rapidistă să mai joace o serie de partide de verificare. De asemenea, vă vom ține la curent cu starea jucătorilor care au probleme medicale, înainte de meciul cu Turris Turnu Măgurele. Un meci extrem de important pentru economia campionatului. Cu toate că e abia primul din 2020!

CITEȘTE ȘI  "E clar, retrogradam"