Daniel PancuRapid

SPECIAL | Iencsi, Pancu și Lobonț, generația a doua!

Eric Iencsi, un mic fenomen! Centrul de Performanță Rapid București atrage tot mai mulți copii talentați. Iar faptul că lucrurile se fac profesionist, în cele mai bune condiții, îi determină pe părinți să aleagă clubul nostru pentru a-și da copiii la fotbal, scrie pagina de Facebook FC Rapid 1923. În continuare veți înțelege mai bine la ce se referă aceste lucruri.

Daniel Pancu și-a dat fetița la fotbal!

Pentru că acesta este și cazul unor foști mari fotbaliști. Ca Daniel Pancu, cel care are fetița la grupa 2012, Bogdan Lobonț, al cărui băiat, Andrei, este fundaș la U17. Sau Adrian Iencsi. De exemplu, fostul căpitan are ambii copii la Centrul de Performanță Rapid, iar mezinul familiei, Eric, este deja o mică vedetă. În timp ce Ianis este fundaș la U16.

Mezinul lui Iencsi este deja vedetă!

Născut în 2006, Eric Iencsi joacă la grupa U14, ca mijlocaș ofensiv, și este unul dintre cei mai promițători copii ai pepinierei alb-vișinii. Băiatul cel mic al lui Adi Iencsi a apărut într-un clip de prezentare al Centrului de Performanță, ce a avut mare succes în media, acesta fiind extrem de dezinvolt și de natural, așa cum este și pe teren. Imaginile sunt prezentate în continuare. Atât cele video, cât și cu tinerii fotbaliști.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.