Rapid

AMICAL | Concordia Chiajna – FC Rapid 1923 1-1. Ce echipă a folosit Pancone

FC Rapid 1923 a jucat ultimul meci amical dinaintea startului de sezon. Partida s-a consumat împotriva unei partenere de competiție, Concordia Chiajna. Iar rezultatul a fost unul indecis. În sensul că s-a terminat 1-1, prin două goluri marcate din lovitură de la 11 metri. Primii au punctat vișiniii în prima repriză. Prin Hlistei, după ce Alami a fost faultat în careu. La începutul părții secunde, to din penalty, a egalat echipa gazdă. Marcator a fost bulgarul Hristo.

În ce formulă a început FC Rapid 1923

Iată cum arată echipa pe care Daniel Pancu a trimis-o pe teren: Tătaru (46′ M. Popa) – Voicu (81′ Băjan), Manole (74′ Stănici), Iacob, Goge (74′ Copaci) – Jorza (77′ Drăghiceanu), Lazăr (81′ Pănoiu) – Sefer (81′ Dulca), Alami (59′ Djuric), Hlistei (81′ Crețu) – V. Alexandru (59′ Labeau). Pentru băieții lui Pancone urmează meciul cu Turris Turnu Măgurele. Acesta se va consuma în etapa a 3-a a returului ligii secunde. El va avea loc pe 25 februarie, de la ora 19, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Pe 1923.ro veți primi, în timp util, absolut toate informațiile premergătoare acestei partide deloc ușoare în economia campionatului. FC Rapid 1923 începe anul 2020 de pe locul 3, care duce la barajul de promovare în Liga 1. Înaintea rapidștilor se află UTA Arad și CS Mioveni. Echipe pe care feroviarii le-au învins.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.