VIDEO | 1923.ro – Los Patrones 8-1. Revenire în forță la Victory Cup!

1923.ro
1923.ro

Binemeritata vacanță de Sărbători s-a încheiat. Victory Cup s-a reluat cu 1923.ro în mare formă. Cu toate că nu ne-am putut baza pe Vasile, Berchet, Blezneac sau Stancu, oameni cheie, din diverse motive, echipa a arătat extrem de bine. Motiv pentru care Los Patrones, cei care ne învingeau în turul sezonului regular cu 2-0 – singurul meci din istoria 1923.ro în care nu am dat gol – s-au văzut învinși la scor, cu… 8-1! La pauză 2-0, mulțumită lui Andrei Ciolacu și Oleg Bagrin, care au colaborat perfect pe faza defensivă și au pecetluit soarta unei reprize controlate clar.

Andrei Ciolacu a reușit un poker

Nimeni nu putea ști ce este după pauză. Numai că după instrucția făcută cu Ultras Team, orice se putea întâmpla. Smărăndoiu, Panait, chiar Chirvase sau Diniță, s-au integrat perfect în mecanism. Ca de obicei! La fel cum s-a întâmplat, evident, și cu Rizea sau Andrei. Banu a fost atent mereu, cu toate că e greu să fii conectat când jocul e mai mult în partea adversă. Ce să mai… Smărăndoiu și Bagrin au făcut câte o dublă, iar Ciolacu a reușit un poker. Cum îi stă bine unui atacant cu zeci de meciuri în Liga 1 și cu zeci de meciuri pentru Rapid!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Săptămână plină pentru 1923.ro!

Următoarea săptămână va fi interesantă. Asta pentru că 1923.ro va juca două meciuri. Cu Pădurarii DT II și cu CC United. Cu un punct avans în fața celor de la Lazio, șase din șase în meciurile menționate ar putea însemna, aproape sigur, o promovare matematică. Mă rog… nu neapărat matematică, dar pseudomatematică… Pentru că avansul la finalul turului play-off-ului se poate să fie și de 12 puncte față de locul 3. Și cu cinci meciuri rămase, ei bine… Numai că, până la urmă, 1923.ro, nu țintește decât locul 1. Așa că… Haideți să vedem rezumatul meciului cu Los Patrones.