Diverse

INFO | Mădălin Martin revine în forță! A semnat și va fi adversarul FC Rapid 1923

Mădălin Martin, unul dintre marile talente produse de Rapid în ultimul deceniu revine în liga a 2-a. După un tur la Progresul 2005, sub conducerea lui Vali Negru, în liga 4 București. Pentru „Buga”, urmează o aventură la SSC Farul Constanța, echipă care se va duela cu FC Rapid 1923 în lupta pentru promovare. Cele două nu se vor mai întâlni, fiindcă au jucat deja ambele meciuri. Dobrogenii au scos 0-0 în Regie în chiar prima etapă, în timp ce acasă s-au impus categoric cu 3-1.

Mădălin Martin are 87 de meciuri jucate pentru Rapid

Pe lângă Farul, Mădălin Martin a mai jucat la Rapid, CSMS Iași, Mealoglobus, Campionii FC Argeș și Daco-Getica. Pentru giuleșteni, a căror produs este, „Buga” a jucat nu mai puțin de 87 meciuri oficiale și a dat 12 goluri! El este printre puținii care a fost om de bază în ambele campanii, 2013-2014 și 2015-2016, la finalul cărora s-a obținut promovarea din a doua în prima ligă.

Primele reacții ale fotbalistului

Iată primele reacții ale fotbalistului, conform realitateadeconstanta.net: “Sunt foarte bucuros că am venit la Constanța, am venit cu gânduri foarte bune pentru că este un lot competitiv și un antrenor cu multă dorință de reușită. Aș vrea să păstrăm ritmul și să încercăm să jucăm și mai bine în partea a doua a campionatului. De ce să nu visez la o promovare și cu Farul? Dacă vom fi acolo sus, nu cred că o spună cineva nu.”

La SSC Farul Constanța, Mădălin Martin va fi antrenat de un alt fost rapidist cu gleznă fină. Este vorba despre Ianis Zicu. Cu toate că cei doi nu au jucat împreună și chiar dacă „Buga” nu a ajuns la nivelul de performanță al lui Zicu, se vede clar cum un fost jucător cu gleznă fină apreciază calitățile tehnice ale unui fotbalist care mai are destule de oferit acestui sport.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.