Gata, Mircea Lucescu a dat răspunsul legat de sosirea la FC Rapid 1923

Lucescu și Copos pentru Super Rapid

Mircea Lucescu (74 de ani) nu va prelua vreo funcţie la FC Rapid 1923. În ciuda anunţului repetat al primarului Dan Tudorache. „Il Luce” a precizat că va fi prezent în continuare la meciuri, dar nu va fi implicat oficial în activitatea echipei. Chiar dacă va continua să-l ajute cu sfaturi pe Pancu, dacă aceasta îi va cere.

Mircea Lucescu a făcut lumină în ceea ce privește viitorul său

Cel mai titrat antrenor român din istorie a fost chemat lângă Daniel Pancu, dar Lucescu va rămâne cel mult un consilier neoficial pentru antrenorul Rapidului. „Nu, nu. Nu se pune problema să vin. La stadion o să mă vedeți după ce se reiau meciurile. Rapid îl are pe Daniel Pancu, echipa are programul ei, va pleca în cantonament… Nu se pune problema să vin într-o funcție oficială”, a spus Mircea Lucescu, pentru Digi Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nici Victor Angelescu nu era convins de ipoteză

În această iarnă, legendarul tehnician a mai fost ofertat de Sion și Santos, dar negocierile n-au avut succes. Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a încercat să-l convingă pe Mircea Lucescu să vină la Rapid, dar a eșuat. Patronul Rapidului, Victor Angelescu, spune şi el că „Il luce” va rămâne în continuare în anturajul echipei: „Nu cred că Mircea Lucescu va fi la reunire. El oricum e lângă echipă, chiar dacă nu are o funcție oficială, și îi oferă sfaturi lui Daniel Pancu”, a spus Angelescu, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI  "Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează"