Cristian SapunaruDaniel PancuRapid

FABULOS | Daniel Pancu a vorbit despre transferul lui Cristi Săpunaru!

Daniel Pancu este convins că dacă ar veni Cristi Săpunaru, promovarea giuleştenilor în Liga 1 ar fi sigură. Motiv pentru care acesta l-a ofertat verbal pe legendarul fundaș chiar prin intermediul Digi Sport. Sigur, mai este tare mult până departe, dar vă redăm mai jos declarațiile antrenorului de la FC Rapid 1923.

Daniel Pancu despre Cristi Săpunaru

Cu Săpunaru pe teren Rapid chiar că nu am mai avea nicio problemă. E un fotbalist prea bun şi poate că nu ar vrea să joace în Liga a 2-a, dar fiind vorba despre Rapid, cine ştie? Sunt conştient însă că are oferte de la echipe mai puternice şi sunt convins că şi Mirel Rădoi l-ar vrea la un nivel înalt în perspectiva barajului cu Islanda. Oricum, atâta vreme cât este jucător activ, Rapid ar avea nevoie de Săpunaru în primul rând datorită valorii sale, iar în al doilea rând pentru că ştiu cât de mult iubeşte aceaste culori!„, a declarat Daniel Pancu pentru Digi Sport.

Plecarea lui Daniel Niculae din proiectul Rapidului este însă un impediment serios în realizarea acestei mutări, ştiută fiind relaţia de prietenie dintre Săpunaru şi Nico.

Cristian Săpunaru este liber de contract

Cristian Săpunaru s-a despărțit de Denizlispor, joi, după jumătate de sezon la formația din prima ligă a Turciei. Conform cotidianului Haber Denizli, Săpunaru a decis să nu mai rămână la echipă, chiar dacă fusese numit căpitan.

Pentru Săpunaru există mai multe oferte din Turcia, din prima ligă. Noul selecționer al României, Mirel Rădoi, a dezvăluit la, Fotbal Club, că va încerca să-l convingă pe idolul din Giulești să revină la prima reprezentativă.

Mai mult, conform prosport.ro, Cristi Săpunaru este dorit și de CSU Craiova. O mutare care nu ar fi neapărat rea din perspectiva altui transfer. Conform sursei citate, dacă Cristi va ajunge în Oltenia, schimbul Tamaș – Ioniță nu s-ar mai face, iar „Bulgarul” ar avea din nou mari șanse să joace în Regie.

Motive cumulate care fac destul de dificilă o sosire a idolului giuleștean la echipa vișinie. Rămâneți pe 1923.ro pentru a afla deznodământul în ceea ce privește următorul pas în cariera lui Săpun.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.