MERCATO | Încă doi jucători care nu vor mai evolua la FC Rapid 1923 în retur

FC Rapid - Petrolul, Bella Ciao
FC Rapid - Petrolul, Bella Ciao

Doi dintre jucătorii FC Rapid 1923 de mare perspectivă vor evolua în următoarele șase luni la Pandurii Târgu Jiu, anunță site-ul oficial al clubului. Este vorba despre Alex Achiriloaei (18 ani), portar ce a bifat două partide în acest tur de campionat. Dar și Matei Babaua (18 ani), căpitanul echipei secunde. Cei doi vor avea ocazia de a prinde minute și experiență la o formație de Liga 2.

Pe lângă cei doi, Gabriel Dodoi (21 de ani) a fost și el împrumutat la CSM Reșița.

  • ALEX ACHIRILOAEI – 2 meciuri / 3 goluri primite
  • MATEI BABAUA – 5 meciuri / 0 goluri marcate

Cea mai grea plecare de la FC Rapid 1923 ar putea fi tocmai vedeta

Teoretic, așa cum Daniel Pancu anunța, pe lângă cei trei ar mai trebui să plece alți patru fotbaliști în perioada următoare. Cum cea mai grea piesă ar putea fi tocmai Piriz, așa cum deja 1923.ro a anunțat, rămâne să stați pe recepție pentru a afla noutățile. Partea bună legată de cei trei tineri este că ei au fost împrumutați și au șansa să revină la echipă din vară. Mai ales dacă vor confirma la noile cluburi.

În ceea ce privește sosirile, primul transfer anunțat este cel al lui Valentin Alexandru. Unul cu multă greutate, ce e drept. Și care, conform digisport.ro, ar fi costat clubul lui Daniel Pancu 30.000 euro. Sumă bună având în vedere calitatea fotbalistului.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!