Lovitură sau țeapă pentru giuleșteni? Îl vor pe brazilian!

Ze Love (stanga), jucator brazilian
Ze Love (stanga), jucator brazilian

Transfer important la FC Rapid 1923! Un brazilian, Ze Love semnează cu formația giuleșteană, după ce s-a aflat recent că echipa se desparte de trei jucători jucători, este anunțul făcut de prosport.ro. Mijlocașul brazilian a activat la mai multe echipe din Asia, Europa și America. El vine de la Brasiliense FC, din Brazilia. A mai jucat în trecut la Al-Shaab (Arabia Saudită) în 2016, Siena în 2015, Genoa (Italia) în 2013 și Santos FC (Brazilia). La Santos FC a fost coleg cu Neymar Jr, în 2010.

Ze Love, un brazilian care a câștigat Copa Libertadores

Cu toate acestea, în ciuda mirajului unui transfer interesant, o astfel de mutare pare a fi mai degrabă, din start, o țeapă pentru vișinii. Asta pentru că fotbalistul are 32 de ani. În plus, a evoluat la nu mai puțin de 26 de echipe, nereușind să strângă la vreuna prea multe meciuri. E adevărat, la Santos a adunat 81 de partide în două sezoane. Mai mult, acolo a cucerit inclusiv Copa Libertadores, fiind titular în ambele manșe ale finalei cu Penarol Montevideo. Numai că acest succes datează de aproape nouă ani.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nu a mai jucat mare lucru aproape un deceniu

Așadar, per total, premisele acestui transfer nu par prea bune. Mai ales că în actualul sezon au fost aduși mai mulți jucători străini care s-au dovedit adevărate calamități, raportându-ne, în primul rând la nivelul prezentării avute și, la fel de important, al așteptărilor. Rămâneți pe 1923.ro pentru a afla dacă Ze Love va semna cu echipa lui Daniel Pancu.

CITEȘTE ȘI  Rapid a plecat în cantonament la Poiana Brașov! Află lotul