NEWS ALERT | CFR Cluj s-a calificat din grupele Europa League

cfr cluj djokovic

CFR Cluj a învins cu 2-0 pe Celtic Glasgow în ultimul meci al grupei E și, cu 12 puncte, a terminat grupa sa pe locul 2. Chiar în spatele echipei pe care a învins-o, Celtic. Meciul a fost închis de Djokovic. Cel care a finalizat o acțiune plecată de la Culio și continuată de Deac. Croatul a finalizat simplu, dintr-o poziție ideală. Clujenii și-au asigurat astfel calificarea. Asta după ce primul gol a fost marcat, imediat după pauză, de fundașul Andrei Burcă.

CFR Cluj a bătut recordul de puncte acumulate în Europa League

Pentru acest succes, CFR Cluj adună și bani, nu doar glorie sportivă. În total, doar din participarea în Europa League, ardelenii iau 5,67 milioane de euro de la UEFA. Celtic Glasgow, adversara trupei lui Dan Petrescu, merge și ea în faza următoare, așa cum am subliniat deja anterior. Cu acest succes și punctaj, ardelenii au devenit echipa din România care a strâns cele mai multe puncte în Europa League.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Din 18 posibile, CFR Cluj a reușit să ia 12. A câștigat toate cele trei meciuri pe teren propriu. Cu Lazio Roma, Rennes și, nu în ultimul rând, cu adversarul deja specificat în articol. De asemenea, o victorie a mai venit pe terenul echipei din Franța.

Foto: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  FOTO | Euforie la Malatya! Șumudică a debutat cu victorie!