Daniel PancuRapid

Daniel Pancu vrea să aducă două guri de tun în Giulești. Numele atacanților

Telekom Sport a aflat care sunt primele două ţinte ale FC Rapid 1923 pentru perioada de mercato. Daniel Pancu atacă promovarea cu doi atacanţi din Liga 1. Echipa ocupă locul 3, la două puncte ce CS Mioveni şi la şase de liderul UTA. La fel de exigent şi ambiţios ca antrenor, cum a fost şi ca jucător, Daniel Pancu este deja în căutarea celor mai bune soluţii. Pentru ca FC Rapid 1923 şi minunaţii săi suporteri să poată celebra la finalul sezonului, revenirea în Liga 1. Pancu vrea să facă în perioada de iarnă trei mutări ofensive şi caută în acest sens jucători cu experienţă, capabili să facă diferenţa.

Daniel Pancu a vorbit despre transferuri

”Schimbări prea multe nu o să fie, cu siguranţă. Vor veni doi poate trei jucători maxim, dar jucători care să facă diferenţa, de mare valoare, care să ne ajute să promovăm pentru că e obiectivul nostru. Deci schimbări majore în niciun caz. Aş prefera jucători foarte buni de Liga a 2-a, care cunosc bine campionatul, pentru că nu de puţine ori şi vedeţi şi exemplul de la Petrolul, cu foarte mulţi jucători de Liga 1, s-ar putea să se descurce mai greu în Liga a 2-a.”

„Eu ştiu chiar de la nea Mircea vorba asta, ca să promovezi din Liga a 3-a în a 2-a trebuie să iei ce mai buni jucători pentru Liga a 3-a, în Liga a 2-a să ai cei mai buni jucători de Liga a 2-a iar în Liga 1 deja lucrurile stau altfel”, a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Rapid îi vrea pe Bud şi Vali Alexandru! Un atacant brazilian e în cărţi

Telekom Sport a aflat numele primelor două ţinte importante ale Rapidului, pentru perioada de iarnă. Doi atacanţi cu experienţă la nivelul Ligii 1 sau Ligii 2. Marcatori pur sânge, fotbalişti care pot într-adevăr face diferenţa în favoarea echipei giuleştene. Este vorba despre Cristi Bud, fostul golgheter al CFR-ului şi de Valentin Alexandru, fost golgheter în două rânduri în Liga 2.

Cristi Bud are 45 de goluri în Liga 1

Cristi Bud (34 de ani) este un fotbalist extrem de experimentat pentru liga a doua. Vârful născut la Baia Mare a cucerit de trei ori titlul în România cu CFR Cluj şi a evoluat în cariera sa la echipe precum Gaz Metan, Debrecen, Pandurii, Milsami, Poli Timişoara, Yverdon sau FC Hermannstadt. Cotat în prezent la 250 de mii de euro, Cristi Bud a marcat 45 de goluri pe prima scenă şi alte 20 de goluri în experienţele bifate în afara României.

Vali Alexandru, un veritabil tunar al ligii a doua

Valentin Alexandru (28 de ani) a fost de două ori golgheter al Ligii 2. Joacă în prezent la Buzău, unde a marcat 8 goluri şi a reuşit alte 8 pase decisive. Valentin a promovat cu Dunărea Călăraşi la finalul stagiunii 2017-2018, când a fost din nou golgheter al ligii secunde cu 23 de goluri marcate. Este un vârf de careu, cu instinct de ”killer”, care la Călăraşi a marcat 49 de goluri. A mai trecut în cariera sa pe la Pandurii Târgu Jiu, Academica, Chiajna sau Chindia. În Liga 2 a punctat de 58 de ori, fiind cel mai bun marcator al ultimelor sezoane din acest campionat.

Ar mai putea veni și un brazilian

Se pare că FC Rapid 1923 ar mai dori şi un al treilea atacant pentru perioada de iarnă. Se pare că în discuţii s-ar afla un vârf de origine braziliană, asupra căruia se va pronunţa Daniel Pancu.

”Sunt jucători, nu neapărat dezamăgire. Doar că au avut probleme de adaptare în primul rând pentru că e un club greu, cu presiune. Nu e uşor nici pentru jucători, nici pentru antrenori să se exprime la un club de un asemenea nivel.”

Probabil pentru unii dintre ei, chiar dacă mai au contracte cu noi 2-3 ani, care au venit ca promisiuni, ca jucători care să crească, probabil vom găsi o soluţie să îi împrumutăm pentru că e foarte important să joace. Aici au dat de concurenţă, de multe alte lucruri şi nu pot să le spun dezamăgiri dar pe undeva o să le fie greu să joace dacă nu au jucat în prima parte”, a încheiat Daniel Pancu.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.