Umor Giulestean

Vin banii in Ghencea! Talpan a dat în judecată colindătorii care au mers cu Steaua!

Talpan a luat decizia de a actiona in instanta colindatorii care au fost cu „Steaua”. Motivul invocat de reprezentantul CSA este „folosirea ilegala a marcii Steaua”! Deoarece, conform unor surse apropiate reputatului jurist, era nevoie de acordul scris al titularului marcii. Ceea ce, evident, colindatorii inconstienti nu au solicitat. Cu atat mai putin nu aveau de unde sa il obtina!

Lumea asociaza steaua cu George Becali

Mai mult decat atat, se pare ca se va folosi si argumentul ca populatia a fost indusa in eroare. Intrucat mersul cu steaua fiind un obicei crestin, lumea ar asocia-o cu George Becali. Binecunoscut fiind faptul ca actualul patron al FCSB este un crestin-ortodox practicant si s-ar crea confunzie in randul suporterilor. Mai ales ca multi dintre ei apreciaza enorm aceasta latura a lui Gigi Becali.

Prejudiciu imens!

Conform acelorasi surse, renumitul jurist ar fi cerut instantei sa puna poprire pe alocatiile tuturor copiilor suspectati ca au fost anul acesta cu colindul pentru a se recupera prejuduciul estimat de un evaluator autorizat, la putin peste 100.000.000 de lire sterline.

PS: Acest articol este DEOCAMDATA un PAMFLET si, fara sa bagam mana-n foc, speram ca asa va si ramane. De aceea va rugam sa-l tratati ca atare.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.