Daniel Pancu e sigur: „steaua, regretul vieţii!”

Pancu steaua
Daniel Pancu e naş pentru steaua

Daniel Pancu s-a identificat o viaţă întreagă cu Rapid. Dar recunoaşte că singurul regret are legătură cu rivala de moarte a giuleştenilor, steaua. Atacantul şi-ar fi dorit din tot sufletul să evolueze împotriva roş-albaştrilor în celebrul sfert de Cupă UEFA. Din care steaua a ieşit pe plus. Ar fi vrut să fie pe teren în dubla aceea din Cupa UEFA, dar a apucat să joace în acel sezon pentru turcii de la Beşiktaş.

Mărturia lui Daniel Pancu legată de calificarea pierdută de AFC RAPID impotriva stelei in 2006

„Au fost mai multe meciuri importante cu steaua. Pentru mine e unul în care n-am putut să joc, ăla, sfertul uefantastic, pentru că jucasem la Beşiktaş şi nu am avut drept de joc, ăla e marele regret. În rest am multe meciuri pentru că am pierdut de foarte puţine ori împotriva lor şi asta spre final când Rapidul deja se făcuse o diferenţă mare de valoare între ei şi noi”, a declarat, exclusiv pentru Telekom Sport, Daniel Pancu. În ceea ce priveşte declaraţiile, Pancone are acoperire totală legată de istoria sa în meciurile directe cu steaua.

Pancu este naşul stelei

S-a întâmplat foarte rar ca steaua să câştige atunci când Panco Italiano a fost pe teren. Mai mult, actualul număr 10 de la Academia este unul dintre cei mai buni marcatori rapidişti din istoria meciurilor cu echipa din Ghencea. În total, Pancu a marcat cinci goluri în faţa actualei fcsb, dintre care patru au fost sinonime cu victoriile Rapidului. La 0! Pentru a înţelege mai bine acest impact, în cazul în care mai este nevoie, vă redăm mai jos toate partidele în care Pancone a dat gol împotriva fcsb. Trei goluri au fost marcate pe Giuleşti, unul pe Ghencea şi unul pe fostul Lia Manoliu, actualmente Arena Naţională.

Golurile lui Daniel Pancu cu steaua

  • 21 octombrie 2001: Rapid – steaua 3-0 (2 goluri Pancu), Giuleşti
  • 30 aprilie 2006: steaua – Rapid 0-2 (un gol Pancu), Lia Manoliu
  • 4 mai 2011: steaua – Rapid 0-1 (Pancu), Ghencea
  • 26 iulie 2014: Rapid – steaua 1-3 (Pancu), Giuleşti

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!