WOW | Mircea Lucescu, noul manager general de la FC Rapid 1923

Primăria Dan Tudorache ProSport Mircea Lucescu
Dan Tudorache alături de Mircea Lucescu. ProSport a făcut anunţul

Mircea Lucescu la FC Rapid 1923! Anunțul exclusiv făcut pentru 1923.ro de primarul Dan Tudorache conform căruia el va face un pas în spate are tot mai multă acoperire. Numai că omul politic nu lasă lucrurile la voia întâmplării și, pentru a fi sigur că lucrurile vor merge ca unse la FC Rapid 1923 l-a convins pe Mircea Lucescu să devină manager general! O realizare care, trebuie să recunoaștem, este una de-a dreptul fabuloasă. Și explicabilă, având în vedere că Il Luce a fost printre primii care s-a arătat îngrijorat de decizia pe care edilul a luat-o și anunțat-o prin intermediul site-ului suporterilor rapidiști de pretutindeni.

Daniel Pancu, îngrijorat în primă fază de aducerea lui Mircea Lucescu

Posibilitatea ca Mircea Lucescu să vină la FC Rapid 1923 a mai fost pusă pe tapet în ultima perioadă. De fiecare dată s-a spus că l-ar înlocui pe Daniel Pancu în poziţia de antrenor principal. Ideea cooptării lui Lucescu la clubul din Giuleşti îi aparţine primarului Dan Tudorache. Acest lucru l-a făcut pe Pancu să-l atace pe edil, fapt pe care vi l-am prezentat deja. Despre posibila numire a lui Mircea Lucescu a vorbit chiar omul care dorește cu ardoare să îl aducă. Primarul Dan Tudorache.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Dan Tudorache a vorbit despre această posibilitate

Domnul Lucescu a avut câteva probleme de rezolvat zilele acestea în străinătate, iar când va reveni sper să avem discuţia hotărâtoare. Am spus de mai multe ori, este un om de-a dreptul formidabil şi trebuie să reintre în fotbal. Rapidul ar deveni mult mai puternic dacă este coordonat de Mircea Lucescu. Asta nu înseamnă că Daniel Pancu ar avea vreo problemă. El rămâne antrenorul echipei şi să sperăm că lucrurile vor continua la fel ca în ultimele etape.”

„Zău dacă îmi dau seama cine tot bagă băţul prin gard ca să agite apele la echipă. Când nu erau rezultate, înţelegeam. Dar şi acum? Mă rog, lumea îmi spune că aşa e la fotbal şi că la Rapid cu atât mai mult. E foarte important să încheiem prima parte a campionatului pe unul dintre primele două locuri, iar în iarnă ne liniştim cu toţii şi cei de la echipă să ia cele mai bune decizii„, a spus primarul.

CITEȘTE ȘI  Dragoș Grigore a recunoscut că este dorit de Rapid: "Sunt cei mai insistenți"

Daniel Pancu a discutat deja cu Mircea Lucescu

După ce s-a convins că nu se pune problema ca Mircea Lucescu să se ocupe direct de echipă, Daniel Pancu a îmbrăţişat varianta şi o vede şi el ca pe o mare oportunitate. Cei doi chiar au vorbit recent, discuţie din care antrenorul giuleştenilor a ieşit încântat de perspectivă. „Pancone” a fost jucătorul lui Mircea Lucescu atât la Rapid, cât şi la Beşiktaş, astfel că îl cunoaşte extrem de bine pe Il Luce, scrie digisport.ro.