Daniel PancuRapid

Ovidiu Burcă, sfat pentru Daniel Pancu după declarațiile despre Dan Tudorache

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a fost invitat la emisiunea GSP Live, moderată de Victor Vrînceanu. Oficialul rapidist a dat cărțile pe față în cazul repetatelor răbufniri ale antrenorului Daniel Pancu. Burcă a făcut referire în special la ultima ieșire a lui „Pancone”, cea după meciul cu UTA, 2-0, când a atacat Primăria Sectorului 1 și implicarea politicului în fotbal. „M-a surprins această declarație a lui Daniel. A fost inoportună. Strict din punct de vedere personal, astfel de declarații nu fac bine pentru viitoarea carieră de antrenor a lui Daniel Pancu”, a declarat Ovidiu Burcă.

Burcă: „Îi reproșez lui Pancu că e conspiraționist, că e fatalist”

„El are calități fantastice și sunt ferm convins că are capacitatea să ajungă un mare antrenorDar un mare antrenor înseamnă mai mult decât a antrena 25 de jucători. Înseamnă să gestioneze presa, acționarii, conducerea, sponsorii. Cred că Daniel mai are lucruri de învățat în această zonă. Nu-l urechez, îl ajut, o să-l susțin să-și găsească echilibrul, dar mai are de lucrat pentru a se dezvolta în această zonă. Nu trebuie să creeze conflicte în momente inoportune. Îi reproșez că e conspiraționist, că e fatalist”.

„Sunt sigur că Daniel Pancu va ajunge un mare antrenor”

„Îl pot suspecta pe Pancu de multe lucruri, dar nu că nu ar fi inteligent. Sunt sigur că se va replia și va înțelege că astfel de lucruri nu îi fac bine. La ego-ul lui, sunt sigur că va ajunge un mare antrenor. Are de lucrat, dar va crește și va progresa în această meserie. Eu nu-l avertizez pe Daniel. Încerc să am o relație corectă cu el, să-i spun în față. Nu sunt un om care creează conspirații sau face fel și fel de lucruri. Consider că lui își face un mare deserviciu având public astfel de ieșiri”, a mai spus Ovidiu Burcă, președinte la FC Rapid 1923.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.