FC Liverpool – Manchester City 3-1. Se vede primul titlu după 30 ani!

FC Liverpool - Manchester City

FC Liverpool – Manchester City 3-1. Un rezultat care îi aduce pe „Cormorani” la 31 de puncte după 11 etape. Adică roșiii nu au pierdut decât două puncte, în remiza 1-1 de pe terenul lui Manchester United. De această dată, golurile lui Fabino, Salah și Mane au adus o victorie care o duce pe Liverpool la nouă puncte de echipa lui Guardiola și la… opt de locul secund! Acolo unde, momentan, se află… Leicester City! Campioana din 2016 pare să aibă, după ceva timp, un nou sezon de vis. Partea mai interesantă este că FC Liverpool ar putea lua primul titlu în Premier League din istorie! Asta pentru că această competiție datează de la mijlocul anilor ’90. Iar Liverpool nu a mai câștigat campionatul în Anglia din… 1990!

FC Liverpool – Manchester City 3-1 și asemănarea cu… Rapidul!

Cu alte cuvinte, după FC Liverpool – Manchester City 3-1 se preconizează premisele necesare cuceririi titlului după o pauză de fix 30 de ani! Ca să glumim puțin, am putea spune că dacă ar mai aștepta încă trei sezoane, formația lui Jurgen Klopp ar putea depăși Rapidul nostru. Echipă care, după cum vă puteți aminti, a așteptat 32 de ani pentru un nou titlu. Fiindcă după cel cunoscut în 1967, următorul a venit abia în 1999. Bine, acum s-au strâns deja alți măcar 17 în care nu am mai luat nici noi. Doar că trecem pe off-topic. Trebuie să ne concentrăm pe meciul care tocmai s-a terminat. Fiindcă actuala campioană a Europei arată, într-adevăr, precum o formație stelară.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

FC Liverpool a jucat de două ori în finala Champions League

După două finale de Champions League consecutive, dintre care ultima chiar câștigată contra celor de la Tottenham Hotspurs, este momentul pentru altceva. Ceva pe care fanii lui Liverpool îl așteaptă cu o teribilă ardoare, de decenii. În mod cert, FC Liverpool – Manchester City 3-1 a fost unul dintre cele mai râvnite meciuri de către fani în prezent. Pentru că sunt mari șanse ca acestea să fie, de fapt, la ora actuală, cele mai bune echipe din lume!

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică le face o promisiune suporterilor de la Malatyaspor

Foto: computerbild.de