Fotbal internațional

CR700. Ziua în care Cristiano Ronaldo a scris o nouă filă de istorie

Cristiano Ronaldo este uriaș. Ajuns la 34 de ani, lusitanul a marcat golul 700 al carierei, în meciul pe care Portugalia l-a pierdut în fața Ucrainei (1-2), în preliminariile pentru EURO 2020. Reușita a venit din penalty. Pe 14 octombrie 2019. Acesta a înscris de cinci ori în tricoul lui Sporting, 118 goluri pentru Manchester United, are 450 de reușite pentru Real Madrid, 32 pentru Juventus și 95 pentru naționala Portugaliei. Astfel, acesta a devenit al șaselea jucător din istorie care atinge cota 700 de goluri în carieră și a avut nevoie de 974 de meciuri pentru a reuși această performanță.

Sevilla, victima preferată a lui Cristiano Ronaldo

Primul gol înscris de Cristiano Ronaldo a venit în octombrie 2002, împotriva lui Moreirense (3-0). De atunci, CR7 a înscris împotriva a 153 de echipe. Cele mai multe reușite (27) au venit împotriva Sevillei. La echipa națională, Cristiano Ronaldo are și victime preferate: Suedia, Letonia, Andorra și Armenia. Împotriva lor a marcat câte cinci. O grafică de excepție cu toate golurile și bornele importante din cariera lui Cristiano Ronaldo este mai jos. Aceasta este oferită de digisport.ro.

Interesant este că aici vorbim doar despre golurile pe care Ronaldo le-a marcat la nivel de seniori. Fiindcă dacă luăm cumulat și golurile pe care acesta le-a dat la naționalele de juniori și tineret ale Portugaliei, CR7, devenit CR700, are 718. În mod cert, 1923.ro vă va ține în continuare la curent cu poveștile remarcabile din sportul mondial!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.