Daniel PancuRapid

VIDEO / Daniel Pancu l-a șocat pe Marius Șumudică: victorie în meci direct!

Așa cum s-a mai întâmplat într-o zi din Turcia, Fotbal Club Rapid, echipa lui Daniel Pancu, a jucat două meciuri. Evident, jucătorii au fost împărțiți corespunzător. Primul a avut loc împotriva celor de la TPFD, o selecționată a jucătorilor fără contract. Pe urmă, mai spre seară, vișiniii au jucat contra lui Gaziantepspor. Echipă din prima ligă a Turciei pe care a preluat-o recent nimeni altul decât Marius Șumudică. Ambele meciuri s-au terminat cu același scor, 2-1. Pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat pe teren, vă redăm două scurte casete tehnice cu alcătuirea rapidiștilor în fiecare dintre cele două dispute. Evident, ele vor include și marcatorii.

Fotbal Club Rapid – TPFD 2-1 (Djurici, Roskopf)

Achiriloaie – Băjan, Neacșu, Erichot, Demici – Djurici, Babaua, Goge – Dodoi, Roskopf, Labeau

Fotbal Club Rapid – Gaziantepspor 2-1 (Hlistei 2)

Drăghia – Voicu, Mallo, Iacob (55′ Manole), Oanea (73′ Finica) – Cârstocea (43′ Dulca), Lazăr, Jorza – Sefer, Vlada (46′ Drăghiceanu), Hlistei.

Concluzii lui Daniel Pancu

Ca o concluzie rapidă, trebuie menționat faptul că austriacul Djurici (foto) a marcat la debut, dar și că Roskopf pare să își intre în mână. Delegația rapidistă se întoarce în țară în cursul zilei de 18 iulie și urmează să joace un amical de prezentare cu Hapoel Haifa pe 22 iulie, de la ora 18, în Regie. Altfel, trebuie menționat că echipa antrenată de Daniel Pancu a câștigat absolut toate partidele amicale pe care le-a jucat în această vară. Motiv pentru care vă redăm jos un interviu video în care Pancone își expune impresiile. Acesta a fost realizzat de pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Interviu Daniel Pancu

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.