Rapid

FOTO / Spectacol total la Brașov cu ACS Rapid FNG!

ACS Rapid FNG a jucat un prim amical special înaintea sezonului 2019-2020. La Brașov, împotriva celor de la SR Brașov, echipă promovată în liga a 3-a. Cu toate că au pierdut meciul, băieții susținuți de cei de la T2 s-au comportat mai mult decât onorabil. Desfășurarea meciului v-o redăm din cronica pe care vișiniii au pus-o pe pagina proprie de Facebook. Mai mult decât atât, vă dăm voie să vă delectați și cu câteva fotografii de-a dreptul speciale realizate la meciul despre care am pomenit.

Cronică SR Brașov – ACS Rapid FNG 4-2 (3-0)

Primul amical de pregatire al sezonului 2019-2020 ne-a adus si prima deplasare serioasa in afara Bucurestiului. Si cel mai probabil ne-a pus in fata celui mai puternic adversar intalnit pana acum. Duminica pe 14 iulie ne-am deplasat la Brasov la invitatia celor de la SR Brașov. Echipa ce anul trecut a ocupat locul al 5-lea in L3 si care se afla in acest moment in plina perioada de pregatire. Invitatia lor ne-a luat oarecum prin surprindere, dar am onorat-o desi la ora meciului urma sa avem doar o saptamana de antrenamente. Si peste 15 nume noi de jucatori in loturile cu care vom aborda in sezonul ce vine L4 si L5.

Meciul desfasurat pe fostul stadion Tineretului Brasov, actualmente Silviu Ploesteanu a pus fata in fata doua echipe diferite din punct de vedere al valorii si al stadiului de pregatire cu un plus pentru formatia gazda. Lucru ce a facut la pauza sa avem pe tabela un 3-0 in favoarea lor. In repriza a doua pe fondul rularii intregului lot de catre SR Brasov, capriorii au fost mai prezenti in atac. Au inscris de doua ori prin Tiberiu Zamfir si au dus scorul final la 4-2. In tribune duelul a fost mult mai echilibrat, cu un plus pentru t2 Rapid, cei aproximativ 100 de fani ce au facut deplasarea cantand pe tot parcursul meciului si incurajandu-i pe capriori.

Program FNG

Un meci test util in fata unui adversar puternic, ce ne arata ca pentru a ajunge sus trebuie sa tragem tare la antrenamente in perioada urmatoare. Asteptam noii veniti sa se integreze si va asteptam alaturi de noi la urmatoarele amicale ale verii pentru a analiza impreuna stadiul pregatirii.

› 20 iulie Royal București (L5)
› 27 iulie Bucharest United (L4)
› 03 august Agricola Borcea (L3)
› 11 august AS Mihăilești (L4)
› 17 august ACS Power Team (L5)

Multumim gazdelor de la Brasov pentru ospitalitate si ii asteptam la o revansa in Bucuresti cu proxima ocazie!

Hai Rapidu’!

Rămâneți pe 1923.ro și pentru celelalte meciuri amicale ale ACS Rapid FNG!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.