Victory Cup

Suntem o forță! 1923.ro a revenit de la 1-3 și a învins o echipă de prima ligă

Cu Pădurarii DT jucaserăm în campionat. 1923.ro a bătut cu 3-2, însă nu a fost un meci chiar ușor. Noroc că am controlat de la început. Totuși, vorbim despre echipa secundă. După victoria spectaculoasă, 5-3 cu Viitorul care ne-a permis să mergem mai departe în Cupă, sorții ne-au scos aceeași Pădurari. Doar că, cu ceva upgrade. Mai pe românește, am jucat cu prima echipă, care e în Liga 1 Victory Cup. E adevărat, nu se descurcă nemaipomenit acolo. Locul 14 din 16 nu face cinste. Cu toate astea, chiar și dacă la anul ne-am întâlni în al doilea eșalon nu avem cum să spunem că, pe hârtie, nu erau favoriți. Cupa e la fel de importantă pentru noi însă precum campionatul, fiindcă 1923.ro nu știe decât să joace orice meci decât la victorie. Chiar dacă mai și pierde. Până la urmă, toată lumea câștigă. 🙂

Alex Rizea a rupt plasa

Dacă Banu făcuse un meci de senzație cu Viitorul între buturi, de data asta Oprea a primit șansa să-și arate clasa. Și a făcut-o cu vârf și îndesat! Până atunci însă, revenim la primele minute. Când Alex Rizea a rupt plasa cu o execuție dintr-un penalty scos de Romeo Stancu. Bun, dar adversarii știu jocul. Răbdare să aibă. Ocaziile curg la ambele porți, însă gazdele au un uriaș pe lângă care e cchiar dificil să dai mingea. Acoperă excelent spațiul dintre buturi. Bașca mai e și extrem de agil chiar dacă are peste 1.90 metri și mai mult de 100 kile. Arbitrii nu doar că dau 5 la sută pentru gazde, par destul  de impresionați de statutul competițional pe care Pădurarii DT îl au. Mai pe românește, că sunt în Liga 1. Faulturile se duc doar într-o direcție. Așa că înainte de pauză ne trezim întorși la 1-2.

Romeo Stancu este de neoprit

Ne păstrăm jocul. Romeo și Nicolae Vasile continuă să dirijeze atacuri furibunde. Intră și Blezneac, chiar dacă glezna îl doare de la meciul precedent. Trebuie să batem! E vorba de blazonul 1923.ro și, mai presus decât orice, al fiecăruia dintre băieții de pe teren. Din păcate însă, se face 3-1. Adversarii încing o horă scurtă și rapidă la mijloc. E greu să ai 3-1 cu 1923.ro în minutul 33, normal. Mai sunt șapte minute și sacii par în căruță, doar că Romeo se enervează. Scăpat singur, îl driblează cu ușurință pe uriașul din poartă și reduce din handicap. Decent, dar putem mai mult! Știm asta și noi, iar omul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 îi pune mingea pe tavă lui Niky care, în minutul 37 egalează. Imediat, un adversar îl rașchetează serios și e nevoit să iasă câteva minute pe bară. Normal, nea arbitru nu dă fault. Continuăm lupta.

1923.ro este o forță

Costi Berechet revine pe teren și adversarii nu înțeleg ce îi lovește. O altă pasă magistrală de-a lui Stancu îl lasă pe nou-intratul cu număr 8 să devină erou! Costi împinge mingea în plasă și 1923.ro bate! Evident, Romeo Stancu este din nou omul meciului. Adversarii nu știu să piardă și e urât. E normal să fii puțin complexat când o echipă care, pe foaie, pare inferioară, te bate. Numai că ei încă nu ne știu cu adevărat. 1923.ro este o forță și va demonstra asta din ce în ce mai mult. Până pe 26 august este pauză. Deh, au venit concediile. Stați să ne vedeți după asta. Nu glumim pentru că știm că putem fi chiar cei mai buni. Rămâi pe site pentru a rămâne conectat la echipa 1923.ro, dar și la eroii care compun această formație.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.