NEWS ALERT / Andrei Anghel este noul antrenor al lui Carmen București

Andrei Anghel AFC Rapid Paris Carmen

Omul care a antrenat AFC Rapid în sezonul 2017 – 2018 o va pregăti pe Carmen din actuala stagiune. Astfel, el îi va lua locul pe bancă lui Daniel Iftodi, cel care a semnat cu… Sportul Studențesc. Echipă care va începe, la rândul ei, actualul sezon din liga a 4-a. Anghel a fost foarte aproape la finalul turului ediției 2017 – 2018 să ocupe un loc de play-off cu echipa rapidistă, dar un gol dintr-un penalty inventat primit contra CS FC Dinamo în ultima fază a împiedicat acest lucru.

Altfel, la Carmen, care a ratat rușinos promovarea în liga a 3-a după 3-3 și 1-2 cu Mostiștea Ulmu, el va lucra cu trei foști jucători pe care i-a avut la AFC Rapid. Este vorba despre Narcis Ioniță, Gaby Batchabi și Roussel Kana. Care au fost printre cei mai buni pe care bucureștenii s-au bazat în stagiunea precedentă când au învins steaua în drumul spre liga a 3-a.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Iată comunicatul dat de cei de la Carmen pe pagina de Facebook:

Andrei Anghel este începând de astăzi noul antrenor al formației noastre. Fost antrenor principal la AFC Rapid și antrenor la centrele de copii și juniori de la Concordia Chiajna și Prosport Bucharest Academy, Andrei Anghel își dorește un nou început pentru clubul nostru. Și depășirea performanțelor din sezonul recent încheiat. Până la startul noului sezon, acesta își va completa lotul cu jucatori ce vor evolua în partidele amicale. Programate în perioada imediat următoare în compania unor adversari din ligile superioare din România, dar și cu adversari din afara țării. De asemenea, noul nostru antrenor va fi în direct la Sport Total FM astăzi, la emisiunea Fotbal la Matineu. Bine ai venit în familia Carmen București!

Luptă acerbă pentru liga a 3-a

Pentru un loc în liga a 3-a lupta va fi acerbă. Noua echipă a lui Andrei Anghel se va lupta din nouc cu csa steaua, dar și cu ACS Rapid FNG, CS FC Dinamo, Sportul Studențesc, Progresul 2005 sau chiar AFC Rapid care amenință că nu și-a spuus ultimul cuvânt. Rămâneți pe 1923.ro pentru a fi la curent cu evoluțiile foștilor rapidiști de la echipa roș-negrilor.

CITEȘTE ȘI  Rică Răducanu s-a supărat pe Daniel Niculae: "M-am și enervat!"