Cristian SapunaruFotbal internațional

NEWS ALERT / Ofertă concretă pentru Cristian Săpunaru!

Cristian Săpunaru (35 de ani) ar putea continua în Turcia şi în sezonul următor. Kayserispor, actuala formaţie a fundaşului naţionalei, îi oferă un nou contract. Fotbalistul va da răspunsul final după acţiunea echipei naţionale, din preliminariile Campionatului European. Înţelegerea actuală dintre Săpunaru şi Kayserispor expiră la sfârşitul lunii iunie.

Cristi Săpunaru joacă în Turcia dib 2017

Cristi a ajuns la Kayserispor în iunie 2017, la puţin timp după ce Marius Şumudică era numit antrenor. Experienţa căpătată la echipele puternice pe care şi le-a trecut în palmares (FC Porto sau Real Zaragoza) şi-a spus cuvântul. Fundaşul s-a impus rapid ca unul dintre liderii echipei, iar conducerea îi propune acum un nou contract. Decizia o va lua după meciurile României cu Norvegia şi Malta, din preliminariile EURO 2020.

Cifre bune pentru căpitanul naționalei

Cristian Săpunaru este în prezent căpitanul echipei naționale a României și, în același timp, unul dintre cei mai în formă fotbaliști români ai momentului.

34 selecții are fundașul în echipa națională pentru care a debutat în 2008

67 meciuri oficiale a jucat Săpun la Kayserispor în doi ani și a marcat trei goluri

Cristi a câștigat Liga Europa cu FC Porto în 2011 și a jucat la EURO 2016. La EURO 2008 a fost în lot, dar nu a intrat vreun minut.

Sursa: ProSport

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.