VIDEO / Amintiri de la tribuna a doua de pe Giulești

Giulesti

Cade bucată cu bucată. Imagini de pe dezintegratul Giulești apar aproape zilnic în media. Noi vă ținem la curent, pentru că așa este normal. Dincolo de tristețea provocată de fiecare bucată de tencuială dislocată de pe locul ei deja șubred, în inimi nu are cum să nu ne înmugurească speranța binelui. Speranța viitorului, acel viitor pe care puțini, realist vorbind, îndrăzneau să îl viseze. Viitorul care trebuie să ne aducă arena cochetă la care visăm de atâția ani. Și care, în ciuda unui scepticism poate uneori exagerat, pare că ne va deveni casă mai curând decât am îndrăznit să sperăm. Până atunci, vedem cum pică tribuna a doua.

Tribuna a doua de pe Giulești refuză să cadă

Una dintre redutele emoțiilor și trăirilor noastre. Pentru că, înainte ca peluza nord să fie ridicată, știm foarte bine că în acest sector stătea galeria rapidistă. O porțiune atât de încărcată de istorie, încât nici măcar buldozerele nu o pot clinti cu una, cu două. Imaginea spune totul. Nu doar fotografia care deschide acest articol, ci și filmarea în care se vede cum bătrâna și, totuși, șubreda parte a stadionului, pleacă spre o lume mai bună, înclinându-se pios, a regret, dar și recunoștință… Sau, mai corect spus, dintr-o lume mai bună. Fiindcă această lume mai bună va fi tocmai cea croită de pe fostul fundament al locului care azi devine doar o ruină. Tribuna a doua… și toate amintirile care ne leagă de ea…

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Amintirile și viitorul tribunei a doua de pe Giulești

Sezonul UEFAntastic din 2005-2006, victoria magnifică cu steaua din 2010, 5-1, ca să expun, rapid, doar câteva dintre cele mai frumoase clipe ce îmi revin, fulgerător, prin minte. De alte amintiri nu trebuie să mai fie loc acum. Nu în aceste clipe în care gândurile și energiile trebuie să ne fie îndreptate spre viitor. Poate că turnulețul și forma de potcoavă vor dispărea pe vecie. Însă tocmai asta va face stadionul ce acum este transformat în moloz să rămână nemuritor în inimile noastre. Fără ca cel nou, care e pe punctul de a-și începe propria istorie să îl poată substitui vreodată. În mod cert însă, îl va completa!


Video: www.sport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.