Weekend incendiar! Joacă AFC Rapid, Fotbal Club Rapid şi ACS Rapid FNG! Bilete

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

Weekendul ce stă să înceapă aduce trei meciuri jucate pe teren propriu pentru echipele din Bucureşti care poartă, o formă sau alta, a numelui Rapid. Aşa că vă prezentăm în ordine cronologică partidele pe care cele trei le vor disputa:

  • AFC Rapid – Real Crângaşi, 9 martie, 13:00, stadion „Ion Ţiriac”, liga a 4-a
  • Fotbal Club Rapid – Popeşti Leordeni, 9 martie, 15:00, stadion „Sportul Studenţesc”, liga a 3-a
  • ACS Rapid FNG – Inter Galaxy, 10 martie, ora 18, stadion „Coresi”, liga a 5-a
elefant.ro

Aşadar există posibilitatea, pentru amatori, să fie prezenţi la toate cele trei partide, pentru că orele lor nu se suprapun. La AFC Rapid intrarea este liberă, în timp ce la Fotbal Club Rapid, biletele s-au pus deja în vânzare, iar mai jos aveţi toate detaliile despre acestea. În cazul în care nu v-aţi procurat deja.

La AFC Rapid este intrare liberă, preţuri pentru Fotbal Club Rapid

Pe eventim.ro și la partenerii acestora (Humanitas, Cărturești, OMV, Vodafone, Germanos) puteți găsi online bilete pentru meciul cu SC Popești-Leordeni, din etapa 17 a ligii a treia. CUMPĂRĂ AICI. Momentam s-au pus în vânzare doar bilete la Peluză (cea dinspre bazinul de înot), Tribuna I și Tribuna a II-a, la următoarele prețuri:

  • Peluză: 8 lei
  • Tribuna a II-a: 12 lei
  • Tribuna I: 15 lei

Alte precizări importante

Începând de joi, biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la stadionul Regie, însă programul acestora va fi anunțat ulterior. De asemenea, puteți achiziționa și abonamente pentru cele şase meciuri rămase de disputat pe teren propriu, de AICI. Altfel, pentru cei cu abonamente cumpărate pentru stadionul Giuleşti au următoarea echivalenţă:

  • cei cu abonament la Tribuna 0 (zero), pe Giulești, vor sta la Tribuna 1B, în Regie;
  • cei cu abonament la Tribuna 1, pe Giulești, vor sta la Tribuna 1C, în Regie;
  • cei cu abonament la Tribuna Oficială, pe Giulești, vor sta la Tribuna Oficială Sector A, în Regie.

În ceea ce priveşte meciul de sâmbătă, al celor de la ACS Rapid FNG, trebuie spus că intrarea este liberă. Cine vrea însă bilete de colecţie, fără valoare fiscală va putea, probabil, achita o sumă simbolică, precum în tur, în cutia visurilor. Rămâneţi pe 1923.ro pentru detalii legate de fiecare dintre cele trei meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ