EXCLUSIV / Ce lovitură! Dacian Varga este dorit lângă Podul Grant!

Dacian Varga AFC Rapid
Dacian Varga este dorit la AFC Rapid

AFC Rapid a schimbat toată echipa în această pauză competiţională, din motive mai mult sau mai puţin obiective. Jucătorii, fără excepţie, sunt născuţi în 2000 şi 2001. Cu excepţia antrenorului Mihai Raicu, cel care, în 1999 a fost campion naţional de tineret cu Rapid, sub comanda lui Ionuţ Chirilă! Acesta joacă la mijloc printre puştii pe care îi antrenează, dar conducerea se gândeşte să facă o mutare spectaculoasă. Care ar betona şi mai mult primul unsprezece. Jucătorul la care s-au gândit vişiniii este nimeni altul decât Dacian Varga!

Dacian Varga a jucat un singur meci la Rapid. Neomologat…

elefant.ro%20

Unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi pe care fotbalul românesc i-a dat în ultimele două decenii poate reveni în Giuleşti. La nouă ani după singurul meci jucat pentru Rapid. Luat la pachet cu Tibi Bălan de la Sportul Studenţesc în 2010, atunci a evoluat cu Poli Timişoara. Cum însă cei doi nu aveau drept de joc, Rapidul a pierdut la masa verde meciul pe care îl câştigase pe teren cu 1-0. De atunci el nu a mai îmbrăcat vreodată tricoul vişiniu. Cu toate că nu a mai jucat un meci oficial de trei ani, oficialii de la AFC Rapid îl consideră soluţia ideală pentru întărirea echipei. Şi, fie vorba între noi, la valoarea sa, în mod cert ar fi, probabil, cel mai bun jucător din liga a 4-a. Că doar fotbalul şi, mai ales talentul, nu se uită.

Ar fi o lovitură pentru toată lumea

Momentan, discuţiile sunt într-un stadiu incipient. Însă pe măsură ce ele vor evolua într-o direcţie sau alta, 1923.ro vă va ţine la curent. Un astfel de transfer nu este uşor să fie făcut, însă el ar fi o reală lovitură pentru o formaţie de liga a 4-a. Un nivel la care, poate, Dacian Varga ar accepta să joace măcar pentru a-şi reaminti de vremurile nu foarte demult apuse.

LĂSAȚI UN MESAJ