Un antrenor ce n-a văzut Parisul! Mircea Lucescu la PSG?

Mircea Lucescu, Lupu. Foto: ProSport
Mircea Lucescu, Lupu. Foto: ProSport

Mircea Lucescu, ideal pentru PSG! Dănuţ Lupu (55 de ani), fostul mare internaţional român, a vorbit în direct la ProSport LIVE. Despre eliminarea lui PSG din Liga Campionilor. Echipă care a fost lăsată acasă de Manchester United, după o victorie cu 3-1 a „Diavolilor”. Fostul fotbalist a abordat în cadrul emisiunii şi subiectul tipologiei de antrenor care s-ar potrivi cel mai bine la PSG în acest moment. Lupu e de părere că PSG are nevoie de un antrenor care să fie şi un bun pedagog. Pentru a ţine în frâu vestiarul plin de vedete de pe Parc des Princes. Fostul fotbalist de la Dinamo şi Rapid e convins când spune că cel mai bun antrenor care să aibă să calităţi excelente de pedagog este Mircea Lucescu. Despre „Il Luce” s-a scris la un moment dat că ar fi pe o listă cu posibili antrenori ai PSG-ului, în trecut.

Ce a declarat Dănuț Lupu despre Mircea Lucescu

elefant.ro

„Atât timp cât aduci jucători cu valoare foarte mare au şi personalitate foarte mare. Înainte de toate, acea echipa are nevoie de un pedagog, că să poţi să mulţumeşti unde ai trei-patru valori în echipa trebuie să le mulţumeşti pe toate. Nu poţi fi doar un antrenor şi prin antrenamente. Trebuie să fii un bun pedagog Lucescu de departe e cel mai bun pedagog pe care l-am văzut eu. Chiar am discutat cu dansul zilele trecute, eu ştiu că motivaţie are”, a spus Dănuţ Lupu, în direct la ProSport LIVE, joi dimineaţa.

Mircea Lucescu a fost ofertat în trecut de PSG

În 2011, Mircea Lucescu a fost chiar ofertat de PSG. Dar legendarul tehnician român le-a spus „pas” atunci şeicilor de pe Parc des Princes, preferând să continue la Şahtior. Chiar şi după acea ofertă refuzată, în perioada care a urmat s-a mai scris despre un nou interes al lui PSG pentru Lucescu. Însă românul a ajuns niciodată să antreneze echipa miliardarilor din capitala Franţei.

LĂSAȚI UN MESAJ