Răzvan Lucescu face minuni! PAOK Salonic este de-a dreptul fabuloasă!

Răzvan Lucescu ProSport

ProSport anunţă un nou succes fabulos al lui Lucescu jr.! PAOK Salonic continuă să domine Superliga greacă. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu are un parcurs aproape perfect după primele 18 etape şi a reuşit o victorie importantă în ultima etapă. PAOK Salonic a trecut cu 2-1 de PAS Geannina la capătul unui meci încărcat de momente importante pentru antrenorul român, scrie ProSport. Cu Fernando Varela între titulari şi cu Alin Toşca pe banca de rezerve, PAOK Salonic a deschis scorul în minutul 38, din penalty, prin Dimitris Pelkas. Ocupanta locului 13 a revenit imediat după pauză, atunci când a egalat prin Manos. PAOK putea reveni în avantaj, însă Chuba Akpom a ratat un penalty în minutul 76. Cele trei puncte au fost aduse pe final. Atunci când noul venit Swiderski a înscris pentru 2-1.

ProSport scrie despre meciul anului pentru PAOK. Cu AEK!

Victoria este extrem de importantă pentru PAOK Salonic, notează ProSport. Clubul din Salonic a acumulat 50 de puncte, opt mai multe decât Olympiakos, principala contracandidată la titlu. Echipa din Pireu a învins cu 4-0 pe AEL Larisa fără vreo emoţie. PAOK Salonic va juca etapa următoare, cel mai important meci din acest an, deplasarea de la AEK Atena. Campioana în exerciţiu din Grecia, reaminteşte ProSport. Echipă care a luat titlul anul trecut după un mare scandal în care chiar PAOK Salonic a fost implicată. În acest an se pare însă că echipa lui Răzvan Lucescu nu mai poate fi oprită de nimeni şi nimic. O nouă poveste frumoasă în istoria fotbalului stă se fie scrisă. Frumos este că acest fapt va veni din partea unui om care a scris istorie şi în Giuleşti.

17 victorii şi un egal are PAOK Salonic în acest sezon în 18 meciuri în campionat! Echipa lui Lucescu jr. are cel mai bun atac (36 goluri marcate) şi cea mai bună apărare (7 goluri primite). La acest din urmă aspect se află la egalitate tocmai cu AEK Atena

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.