Răzvan Lucescu s-a făcut de râs în Europa cu PAOK Salonic

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

ProSport scrie despre un sezon de coşmar pentru Răzvan Lucescu în Europa. PAOK Salonic părăseşte această ediţie a grupelor Europa League după un parcurs ruşinos. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă în cinci din cele şase partide disputate în competiţie. Şi a ieşit pe uşa din dos a Europa League. Dintr-o grupă considerată accesibilă în care, cu excepţia lui Chelsea, adversarii precum MOL Vidi şi BATE Borisov erau văzuţi drept victime sigure, scrie ProSport.

ProSport scrie despre o ruşine epocală

În ciuda faptului că miza reală pentru PAOK în acest sezon este câştigarea titlului pe care echipa din Salonic nu l-a mai cucerit de mai bine de 33 de ani, impresia lăsată în Europa nu a trecut neobservată. George Savvidis, fiul patronului lui PAOK şi cel care se ocupă de destinele echipei, a făcut un comentariu. Care ţine capul de afiş al presei elene după meciul cu BATE Borisov, partidă încheiată cu scorul de 3-1 pentru bieloruşi, mai notează ProSport.

Fiul patronului, reacţie nervoasă

Într-o postare pe un cont de socializare, Savvidis junior a afişat mesajul ”Aş vrea să mă trezesc cu amnezie, să uit ruşinea asta!”, totul la doar câteva minute după încheierea partidei. Chiar dacă jurnaliştii greci consideră mesajul drept unul de mustrare pentru echipă şi pentru staff, postul lui Răzvan Lucescu nu depindea de parcursul european. Aşa cum a declarat în mai multe rânduri chiar George Savvidis, Lucescu are misiunea de a câştiga titlul în competiţia internă. Una în care până acum merge aproape perfect, încheie ProSport.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică a reacționat! Vrea să se implice la FC Rapid 1923 și financiar!

LĂSAȚI UN MESAJ