Diverse

SPECIAL / Rapidiștii care trebuie să oprească csa steaua!

Este cunoscut faptul că la Carmen București joacă trei foști jucători ai AFC Rapid. Narcis Ioniță, Roussel Kana și Gaby Batachabi sunt oamenii care vor să oprească csa steaua din lupta pentru promovare. Antrenați fiind de alt fost rapidist, Valentin Bădoi. Care, ironia sorții, tot pentru AFC Rapid a jucat. Demult însă, între 2002 și 2007. Revenind la subiect, trebuie spus că șansele sunt destul de bune pentru că roș-negrii țin aproape. Tot în top, pe loc de play-off, se află și CS Progresul 2005. Mai exact locul 4. Echipă de pluton sezonul trecut, aceștia trag acum să prindă un loc în careul de ași. Ce este cel mai interesant, aici antrenor este Vali Negru.

Bădoi, Negru și Martin sunt anti csa steaua pe teren

Alt mare rapidist, fost coleg cu Vali Bădoi în echipa UEFAntastică a AFC Rapid, care acum are ambiții mari. Și care a reușit, în urmă cu numai câteva săptămâni, să facă un transfer de marcă. Este vorba despre fostul fotbalist format de SC FC Rapid SA și care a fost golgheterul clubului în liga a 2-a în sezonul 2013-2014, într-o echipă cu Daniel Niculae și Daniel Pancu, Mădălin Martin! Fotbalistul de 26 de ani a evoluat în stagiunea precedentă la Metaloglobus în tur și la FC Argeș în retur. Motiv pentru care, pentru CS Progresul 2005 aducerea sa este o reală lovitură de imagine. Așadar, pentru a conchide, trebuie subliniat iar că două echipe de rapidiști se străduiesc să saboteze șansele de promovare ale csa steaua.

AFC Rapid nu a putut pune probleme în Ghencea

În contextul în care AFC Rapid nu a putut emite vreo pretenție în a lua puncte de la echipa care joacă actualmente pe un tăpșan din incinta fostului stadion Ghencea, pus recent la pământ în ideea de a fi reconstruit pentru EURO 2020. Să vedem dacă se va ajunge până acolo. Până atunci, sperăm ca în 2019 băieții de mai sus, una dintre tabere, firește, să câștige lupta pentru promovare în liga a treia.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Eu n-am auzit ca în Cupa UEFA să fi jucat vreodată o echipă numită AFC Rapid.
    Cu părere de rău pentru Manoliu şi Prosport…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.