George Copos a dat drumul proiectului care ar fi putut salva Rapidul

Copos
George Copos are un nou proiect interesant

George Copos (65 de ani) nu mai are în prezent vreo treabă cu fotbalul. După ce a fost eliberat din închisoare în urma procesului din ”Dosarul Transferurilor”. Astfel că își canalizează întreaga atenție atenție asupra afacerilor. Fostul finanțator al echipei de fotbal Rapid a demarat în noiembrie anul trecut unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale sale. Este vorba despre ”Ana Tower”, o clădire turn, de 24 de etaje și o înălțime de peste 100 de metri. Situată în imediata apropiere a Hotelului Crowne Plaza, care-i aparține de asemenea. În acest moment, fundația este turnată iar în paralel se lucrează deja și la o altă clădire, dedicată pentru parcare.

George Copos gândise acest proiect și pentru Rapid

Proiectul ambițios al lui Copos, care acum iată prinde contur de la o zi la alta, este însă mult mai vechi. De pe vremea în care omul de afaceri era în mare vogă și se ocupa și de destinele grupării de lângă Podul Grant. ”Berlusconi din Giulești”, cum era alintat pe vremuri de fanii alb-vișiniilor, visa încă din 2006 să construiască două turnuri în zona Casei Presei Libere. ”Avem autorizaţiile pentru cele două turnuri. Va fi un proiect extrem de important şi pentru Rapid pentru că de acolo vor veni bani importanţi. Vor fi spaţii de închiriat, în principal. Echipa nu va mai avea nicio problemă”, spunea George Copos în urmă cu 12 ani, când conducea Rapidul.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Detaliile proiectului sunt impresionante

Din diferite motive, proiectul a demarat abia acum, iar datele par oarecum diferite, cel puţin din punctul de vedere al numărului de etaje. Construcția, care va avea 50.000 de metri pătrați, și al cărui termen de finalizare este decembrie 2019, se face exclusiv din bugetul lui Copos, după cum el însuși a mărturisit pentru profit.ro, anul trecut. ”Va fi o clădire doar de birouri. Avem autorizații și am început deja construcția de două săptămâni. Vor fi credite și banii noștri pentru construcție. Eu sunt român și investesc în România. Va fi un proiect unic!”, a spus Copos, conform digisport.ro.

CITEȘTE ȘI  E sigur! Becali: "Dragoș Grigore va semna cu Rapid!"

2 COMENTARII

  1. A primit un Rapid care juca în Cupa UEFA cu Inter Milano, a lăsat un Rapid care juca în Liga 2 cu Unirea Tarlungeni.
    Punct.

LĂSAȚI UN MESAJ