Rapid

Pepiniera csa steaua s-a transformat în Rapid Bucureşti şi s-a asociat cu FCRB!

S-a găsit o cale incredibilă de a avea, într-o competiţie a FRF, numele de Rapid… Chiar dacă este vorba despre juniori. Ultimul anunţ al FRF este de-a dreptul şocant. Pentru că ies la iveală nişte dedesupturi de-a dreptul ireale. Cităm: „În temeiul art. 2 din ROAF, având în vedere Încheierea Judecătoriei Sectorului 1 București din 12.07.2018 și modificării înscrise în Certificatul de Identitate Sportivă, aprobă schimbarea denumirii clubului ACS REGAL Sport Club Ferdinand I București în Asociația Club Sportiv Centrul de Performanță Rapid București.” Pentru cei care nu sunt neapărat la zi cu tot ce se întâmplă la nivelul fotbalului municipale Bucureşti trebuie să reamintim un amănunt esenţial. Care transformă această ştire banală în ceva de neconceput.

De aici şi-a dat steaua restart!

Aceeaşi entitate sportivă, ACS REGAL Sport Club Ferdinand I Bucureşti a fost fundaţia, acum un an, pentru nou-apăruta… csa steaua! Cu alte cuvinte, marele centru de performanţă pe care îl anunţă Ovidiu Burcă este, nimic altceva, decât o rebrănduire a denumirii pepinierei stelei! Numai gândul că originile, rădăcinile, acestor două entităţi ar putea fi comune reprezintă o terfelire gravă a suporterilor rapidişti de pretutindeni. Iar pentru a merge mai departe cu disecarea acestei acţiuni nesăbuite, trebuie punctat ceva. Fotbalul actual este profesionist. Se poate ca csa steaua să nu mai aibă legături cu Regal acum deşi… greu de crezut.

Acum se numeşte ACSCDP Rapid…

Însă relaţiile se păstrează. Ce se întâmplă dacă csa steaua va dori să se întărească iar de la această entitate? Care acum se numeşte… Asociația Club Sportiv Centrul de Performanță Rapid București. Poate atunci se va reboteza, nu e problemă. Însă ridicolul situaţiei rămâne. Probabil că era mai simplu să fie căutată o oricare altă sursă de juniori, pentru că suntem convinşi că această pepinieră universală nu era unica din Bucureşti. Când vedem astfel de acţiuni, oare cum mai pot cei din conducerea FCRB să revendice vreo rivalitate istorică, de moarte, cu csa steaua. Fiindcă, FRF a mai anunţat ceva… FCRB s-a asociat cu acest centru de juniori, ACSCDP Rapid… Avem şi citat, dar şi link.

Pasajul în care se observă asocierea cu FC R

„Aprobă, în temeiul art. 4bis din ROAF, contractele de asociere dintre următoarele cluburi: SC Fotbal Club R SA (club participant în Liga a 3-a) și ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV CENTRUL DE PERFORMANȚĂ RAPID BUCUREȘTI (club cu activitate de copii și juniori)”, altfel spus o nouă decizie managerială de geniu. În dreptul celui care a fost ales în faţa lui Daniel Niculae. Sigur, ei nu văd problema.

Mai rămâne să se pună şi de o colaborare oficială cu csa steaua. Că doar ce, ce are?!

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Buna ziua
  pepiniera?
  care ? Juniorii, campionii din sezonul trecut sunt desfiintati de noul antrenor
  Antrenor ?
  spuneti-mi si mie pe ce lume traim si daca dvs ati vazut un antrenor in lumea asta care venind la o echipa si una formata ani de zile cu munca si eforturi sustinute este schimbata ?
  ce antrenor care are la dispozitie 4 schimbari nu face decat 1 singura in conditiile in care echipa nou adusa este rupta si condusa?
  facem experimente pe un lot valoros care a ajuns unde a ajuns datorita antrenorului si efortului depus de acesti juniori?
  niciodata in viata coi noi adusi nu vor avea atitudine si daruire si mai ales dragoste pt Rapid
  atat spun ––RUSINE SI BATAIE DE JOC––
  Pacat de juniori de antrenor si de munca lor

 2. Nu este nicio problemă. Aşa cum am spus, poate acest centru de performanţă se va rebrăndui în doi ani Asociația Club Sportiv Centrul de Performanță Steaua Armatei Române. Ce, ce are? Nu e nicio problemă! Acceptăm şi schimb de jucători cu csa. Păi ce are? Mina de aur a viitorului fotbalului românesc era la Regal Sport, iar Burcă a dat marea lovitură. Am înţeles. Nicio problemă!

 3. Nu înţeleg unde e problema. Să zicem că Rapidul ar avea nevoie de terenul lui FCSB-Gigi de pe şoseaua Berceni (înainte de cimitir pe dreapta). Dacă îl cumpără şi îl foloseşte pentru antrenamente înseamnă că a pătat istoria Giuleştiului??
  Sau dacă Rapid îl angajează antrenor pe, să zicem… Dan Petrescu, e (din nou) o trădare fiindcă omul a fost stelist?
  După dezastrele din ultimii 5 ani ar fi timpul să ne intereseze ceva mai mult eficienţa şi rezultatele. Spiritul Rapidului era foarte bun în cartea lui Ioan Chirilă, dar el singur nu aduce nici puncte nici trofee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.