INFO / FCRB – Eyupspor 0-1. Turcii s-au luat la bătaie între ei!

FCRB FC Rapid Vlada
Vlada a marcat o dubla

FCRB a încheiat seria meciurilor amicale din Turcia, cu o înfrângere, 0-1. În fața lui Eyupspor. După ce în primele trei partide câștigase două jocuri și remizase într-unul, primind gol la ultima fază, scrie site-ul oficial al clubului. Partida curentă s-a desfășurat în condiții speciale. Pe un vânt puternic, ce a bătut pe toată durata meciului, înghețându-i pe cei aflați pe margine. Eyupspor a marcat repede. La singura ocazie mare a turcilor, în minutul 11, prin Murat Akcay, după care s-a jucat extrem de puțin fotbal. Trageri de timp exagerate, un arbitru turc de centru depășit total de meci, ce a întrerupt meciul aproape în fiecare minut, a refuzat un penalty clar echipei lui Schumacher, după un fault la Iacob.

Primul unsprezece folosit de Constantin Schumacher

Mai mult, centralul este mitaliat de giuleşteni pentru că ar fi fluierat finalul de meci cu un minut mai devreme, deși în repriza secundă partida a fost întreruptă cinci minute doar la o singură fază. Atunci când… doi turci s-au bătut între ei! Plus alte gafe ce au enervat ambele părți. Vişinii au avut câteva ocazii bune, Burlacu și Vlada lovind fiecare bara, la aceeași fază. Lădaru a șutat milimetric pe lângă poartă, din afara careului, în partea secundă. Constantin Schumacher a trimis în teren echipa: Ciuculescu – Voicu (82′ Neacșu), Maftei, Iacob, Demici (46′ Lădaru) – Dovleac (46′ Burlacu), Cârstocea, Jorza (64′ Mitea), Goge (46′ A. Grigore) – Vlada (72′ Jurj), Robinho (55′ Matulevicius). Adversarul a fost unul de acelaşi nivel divizionar al FCRB, adică liga a 3-a.

FCRB revine în ţară luni

Interesant este că această partidă amicală nici nu trebuia să aibă loc. Adversarul stabilit iniţial, Bugsașspor, a refuzat să mai onoreze înţelegerea. Probabil că s-a temut de rapidişti după ce au văzut victoriile lor în primele două meciuri. Giuleștenii se vor întoarce în țară luni dimineața, iar miercuri vor juca în turul secund al Cupei României, cu Bragadiru, de la ora 17:30, pe Giulești.

Foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI