BREAKING NEWS / Nicolae Grigore s-a întors în Giuleşti

Nicolae Grigore FCRB

Unul dintre copiii Giuleștiului, Nicolae Grigore, s-a întors acasă. Aşa cum 1923.ro a anunţat în exclusivitate în urmă cu mai mult timp. El a revenit pentru a contribui la dezvoltarea fotbalului juvenil rapidist, scrie site-ul oficial al FCRB. În vârstă de 35 de ani, Grig va antrena echipa de juniori U17. Acolo unde va face echipă cu David Tudor, cei doi având ca obiectiv imediat calificarea în campionatul de Elită. FCRB U17 are patru puncte, după două meciuri. După un 2-0, cu steaua, și 2-2, cu CN Dinicu Golescu. Urmează, pe 22 august, de la ora 18:00 alt meci. Juniorii vor da piept cu FC Argeș, pe stadionul Coresi.

Nicolae Grigore a ales să meargă la Dinamo

Nicolae Grigore a jucat petrecut la echipa mare a Rapidului 13 ani, între 2000 și 2013, cu o pauză de un an, când a mers la Brașov. De fapt, el este unul dintre puţinii oameni produşi de centrul de copiii şi juniori din Giuleşti care a scris istorie în Giuleşti după Revoluţie. Grig a bifat și patru prezențe la echipa națională a României. În palmares are un titlu de campion (2003), trei cupe ale României (2002, 2006 și 2007) și trei Supercupe ale României (2002, 2003 și 2007), toate cu Rapid.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nicolae Grigore a explicat de ce a mers la Dinamo pentru 1923.ro

Din păcate însă, în 2016, el a ales să joace la Dinamo. O trădare istorică, dar care s-a răzbunat singură. Nu de alta, dar Nicolae Grigore nu a apucat să joace nimic în Ştefan cel Mare. Acest episod a fost însă explicat, în detaliu, de fostul mare mijlocaş pentru 1923.ro. Într-un interviu pe care el l-a acordat şi pe care îl puteţi găsi aici. Trebuie menţionat că prin trofeele menţionate mai sus, Nicolae Grigore este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istoria Giuleştiului! La juniorii FCRB mai lucrează, în prezent, Adrian Iencsi şi Ştefan Grigorie la grupa de juniori U19. Care, de asemenea, are obiectiv calificarea în grupa de Elită la finalul celor 10 etape preliminare.

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | Investiții noi pentru Giulești! Ce se adaugă proiectului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.