EXCLUSIV / Adi Iencsi şi Nicoale Grigore aproape să revină lângă Podul Grant

iencsi FCRB
Iencsi ar putea veni la FCRB

Este o săptămână importantă pentru FCRB, dar se pare că lucrurile merg înainte, mai ales în ceea ce priveşte organizarea clubului. Dacă situaţia juridică este departe de a fi clarificată, se pare că pe lângă Nicolae Stanciu, Daniel Pancu, Daniel Niculae sau Vasile Maftei, alte două nume importante din istoria rapidistă sunt aproape să bată palma cu echipa susţinută de Primăria Sectorului 1. Conform informaţiilor 1923.ro, se pare că există discuţii avansate cu Adrian Iencsi şi Nicolae Grigore. Oameni cu sute de meciuri jucate pentru Rapid în Liga 1 şi Cupele Europene. Şi care, împreună, au cucerit mai mult de zece trofee în Giuleşti.

Iencsi şi Grigore s-ar putea ocupa de centrul de copii şi juniori

Discuţia interesantă este unde vor figura cei doi în organigramă. Cel puţin iniţial, ideea înfiinţării Academiei Rapid a fost fundamentată pe viitor. În sensul că s-a bătut moneda mai mult pe creşterea de copii şi juniori. În schimb, actualul FCRB nu are decât două grupe, 2001 şi 2003. Ambele luate de la AFC Rapid şi antrenate de Mihai Iosif şi Nicu Costache. În concluzie, se pare, că cei doi de mai sus sunt în discuţie pentru a se ocupa de acest sector juvenil. Deocamdată nu este clar de pe ce poziţie, mai ales că este de aşteptat, totuşi, să se mai coopteze câteva grupe de copii şi juniori înainte de începutul sezonului. Discuţiile sunt în toi, dar interesant este cum ar putea arăta organigrama echipei antrenate de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif.

Lovitură mare de imagine pregătită de FCRB

Astfel, pe lângă Stanciu, Pancu, Niculae şi Maftei, cooptarea celor doi ar da o lovitură de imagine suplimentară pentru proiectul care pretinde că doreşte reînvierea spiritului rapidist. Rămâne să vedem în ce măsură discuţiile se vor concretiza. Aşa că vă invităm să rămâneţi pe 1923.ro pentru a afla informaţii suplimentare legate despre acest subiect şi de a afla cum se finalizează discuţiile. Totul s-ar putea lămuri în această săptămână. Şi nu doar legat de cei doi.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required