FOTO / Sefii visinii s-au relaxat inainte de inceputul pregatirii. Cine a lipsit!

Academia Rapid - steaua niculae pancu

Cei mai importanti oameni din proiectul FCRB au luat masa impreuna exact in ajunul reunirii in vederea pregatirii noului sezon. Iar imaginea cu acestia a fost publicata de Daniel Niculae pe contul personal de Facebook, dar si pe cel de Instagram. Golgheterul din sezonul trecut al Academiei Rapid, cu 42 de goluri marcate a tinut sa insemneze acest moment frumos. Astfel, dupa cum se poate vedea din captura de mai jos, de la masa nu au lipsit antrenorii Constantin Schumacher si Mihai Iosif sau legendarul Nae Stanciu, omul cu cele mai multe meciuri oficiale din istoria Rapidului.

Daniel Pancu lipseste din fotografie

De asemenea, de fata a fost si Vasile Maftei, capitanul AFC Rapid din sezonul 2005-2006, atunci cand echipa a atins sfertul de finala al Cupei UEFA. Asadar, cinci oameni cu state vechi si importante la Rapid. Singurul mare absent din organigrama fotbalistica a FCRB este Daniel Pancu. Cu el tabloul at fi fost complet. Dar chiar si asa, cei cinci oameni au pus, in mod cert, la cale viitorul sezon.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Greii de la Academia Rapid / FCRB

CITEȘTE ȘI  VOLEI | Rapid a revenit senzațional în meciul cu Voluntari

1 Comment

  1. apropo admin.
    daca tot a-ti hotarit sa intrerupeti „protocolul” (intelegerea secreta) cu saitul academiei (fcrb) , poate ne explicati si noua , ei de ce ramin surdomuti ?
    sigur nu e treaba voastra , dar poate ne spuneti daca iesirea din „protocolul” tacerii a fost unilaterala sau cu acordul ambelor parti ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.