AMFB schimba fotbalul pe care il stim! Fetele pot juca in campionatul de baieti

AMFB

AMFB ia din nou o decizie neverosimila. Dar suntem obisnuiti, deja, cu astfel de actiuni ale forului ce conduce fotbalul bucurestean. Ele au devenit chiar simpatice si inedite, asa ca nu putm spune ca sunt, neaparat, deranjante. Pe 14 august, in ultima sedinta a Comitetului Executiv, Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti a adoptat o regula ce starneste rumoare, amuzament, dar care poate fi si revolutionara pentru fotbalul romanesc. Si, cine stie…?, nu numai! Inainte sa o comentam o redam mai jos asa cum a fost publicata ea pe amfb.ro.

Fete in echipe de baieti, unda verde de la AMFB!

„Fetele vor putea participa, numai in campionatele de fotbal pe teren redus, cu o derogare de doi ani in ceea ce priveste varsta (exemplu: o fata nascuta in anul 2004 va putea juca in campionatul de baieti nascuti in anul 2006)”, scrie sursa mai sus mentionata. Ceva cu adevarat inedit in fotbalul nostru. Care, desi a avut rezultate decente in ultimii ani la fete, el nu este suficient de mediatizat. Am spune chiar ca este, nemeritat, cu mult in urma celui masculin. Unul din ce in ce mai slab oricum, de la un an la altul. Dar revenind… Cu alte cuvinte, incet, dar sigur, vom avea fete care vor juca umar la umar cu baietii.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Schimbari radicale pentru a pastra un capital ridicat de interes

Deocamdata, se pare, numai la nivel juvenil. Dar, incet-incet, nu at fi exclus ca aceasta regula sa fie aplicata si in campionatele din ligile 4 si 5 Bucuresti. Nu de alta, dar o data ce entitatile legate de brandurile Rapid, steaua si, eventual, Dinamo vor trece in ligile superioare, ar trebui ca AMFB sa gaseasca o alta solutie prin care sa isi creasca iar popularitatea. Iar aceasta nu este una deloc de neglijat! Ramane de vazut ce urmeaza. Veti afla, normal, tot de pe 1923.ro!

Foto: Marvin Pfeiffer / Prime Time Newspapers

1 Comment

  1. OK, dar ce se întâmplă cu vestiarele?
    Nu de alta, dar fetele din fotbal, sincer, nu sunt exagerat de atrăgătoare…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.