NEWS ALERT / Primele declaraţii ale lui Adrian Iencsi după ce a semnat

Adrian iencsi
Adrian Iencsi a semnat

Adrian Iencsi a fost numit în funcția de antrenor principal al juniorilor republicani A din cadrul FCRB și a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM despre noua sa calitate. Acesta va fi secondat de Ștefan Grigorie și consideră că este o nouă provocare pentru el. În continuare, Adi Iencsi a expus cu lux de amănunte decizia luată, dar şi planurile de viitor pe care le are alături de puştii din Giuleşti.

Iencsi nu a stat pe gânduri când a fost chemat să ajute

elefant.ro%20

„Mereu sunt alături de acest mare club, de această mare familie. E o conjunctură neașteptată. Am preluat grupa juniori republicani A. E o situație inedită pentru mine, o altă abordare, dar în acelaști timp este și o altă provocare. Este vorba despre Rapid București (n.r. – FC R Bucureşti), clubul de care mă leagă amintiri foarte frumoase și m-am gândit să întind o mână de ajutor și să lucrez cu tinerii. Vreau să le transmit cunoștințele acumulate de mine. Cred în potențialul tinerilor. Avem o țară plină de talente. Important e să avem grijă de ei, să îi șlefuim”, a explicat Adrian Iencsi decizia sa de a antrena juniorii de la FCRB.

Adrian Iencsi explică de ce se bazează pe Ştefan Grigorie

„Numele de Rapid te obligă la mai mult, chiar dacă e vorba de copii și juniori. Probabil că ne vom înscrie în Liga Elitelor, dar e o situație mai dificilă. Nu avem neapărat un obiectiv, acela de a ne califica în grupa elitelor. Vrem să creștem jucători. Ștefan Grigorie mă va ajuta. Este omul pe care eu mă bazez și în care cred foarte mult. Mi-e un prieten adevărat și un caracter deosebit. E un băiat foarte pasionat, la început de drum, care cred eu că e persoana potrivită care să fie lângă mine la Rapid”, a declarat Adrian Iencsi, în cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

1 COMENTARIU

 1. fara indoiala ca este vorba de un fost jucator exponential al rapidului
  nimeni , insa , nu da date referitoare la cv lui de antrenor , mai ales cu juniorii
  ca in orice domeniu , experienta acumulata este un factor extrem de important
  eu unul , am senzatia ca se cauta figuri reprezentative care sa intareasca partea de imagine care a avut de suferit prin plecarea lui daniel niculae , si nu neaparat profesionisti in domeniu
  din acest pdv iosif este omul din club care a acumulat cea mai vasta experienta , ca sa nu mai vorbim si de rezultate concrete
  sper din toata inima sa nu se faca prostia de a se pierde acest om

LĂSAȚI UN MESAJ