BREAKING NEWS / A semnat Adrian Iencsi! Află care este postul pe care îl va ocupa

Adrian iencsi

Aşa cum 1923.ro a anunţat de ceva timp, Adrian Iencsi a semnat cu FCRB. Fostul mare fundaş al Rapidului va îndeplini funcţia de antrenor la grupa de juniori A. Iniţial, se părea că acesta va ocupa funcţia de coordonator al întregului centru de copii şi juniori. Dar până la urmă funcţia este alta. Interesant este că juniorii A sunt cei născuţi după 2000, dar şi mai recent. Cum cea mai bună grupă, de departe, a FCRB este cea din 2001 şi cum juniori de 2000 echipa nu are în acest moment, apare un alt subiect de discuţie. Ce se va întâmpla exact cu Mihai Iosif? Acesta este, practic, formatorul acestei grupe. Cu care a luat titlul municipal atât în momentul în care era la AFC Rapid, cât şi alături de Academia Rapid.

Ia Iencsi grupa lui Iosif?

În acest context, cu Iencsi numit antrenor principal, cel mai probabil Mihai Iosif fie va colabora cu acesta, mai ales că ştie jucătorii ca în palmă, fie va fi mutat la altă grupă ca principal. O variantă, totuşi, mai puţin probabilă. În tot cazul, în momentul în care vom avea informaţiile aferente, fiţi siguri că veţi afla detalii tot de pe 1923.ro. Până atunci, nu putem să nu remarcăm că Adrian Iencsi, în mod paradoxal, are experienţă mai mare ca antrenor decât Constantin Schumacher! Cel care pregăteşte prima echipă. În altă ordine de idei, trebuie menţionat că Adi Iencsi reface cvartetul de nume de legendă. Contractat în prezent de echipa susţinută de Primăria Sectorului 1.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Iese Nico, intră Iencsi

Vorbim aici în primul rând despre Daniel Pancu, Vasile Maftei şi Nae Stanciu, în oricare ordine. La care, iată, acum se alătură şi Adrian Iencsi, ca o tentativă de substituire la nivel de imagine a uriaşului cutremur provocat de plecarea lui Daniel Niculae. Partaj care, totuşi, nu prea are cum să fie reparat. În contextul în care popularitatea lui Nico era peste a lui Maftei, Stanciu şi Iencsi la un loc. Cu toate că în mod nedrept, dar oarecum logic, în sensul că el ajuta enorm echipa şi de pe teren.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Află la ce meci ar putea debuta Ioniță II! Bonus: unde s-ar putea juca meciul cu FCU Craiova

Foto: Alex Paraschiv

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.