Mercato nebun în Giuleşti! Transfer de senzaţie la FCRB, dar unui greu i se arată uşa!

Giuleşti Alin Cârstocea

După plecarea lui Daniel Niculae din Giuleşti, lucrurile continuă să se mişte pe piaţa transferurilor la FCRB. Prima achiziţie a verii este Alin Cârstocea, fotbalist care are 74 de meciuri în Liga 1 la 26 de ani. Dar care, în ultimul sezon a jucat la un nivel destul de modest. Jumătate la codaşa din B, UTA şi jumătate la SSC Farul, club care a promovat din C. Chiar dacă a sa carieră se află într-un declin faţă de debutul spectaculos pe care l-a avut, el pare a avea, totuşi, atuurile necesare, să vină cu sprijin consistent în vestiarul echipei susţinute de Primăria Sectorului 1. Faptul că el s-a antrenat cu FCRB a fost menţionat încă de zilele trecute.

Vlad Ignat, pus pe liber de FCRB!

La capitolul plecări importante şi neaşteptate se numără Vlad Ignat. Portarul cu cele mai multe meciuri jucate în sezonul 2017-2018 pentru Academia Rapid. Cu toate că vestea separării celor două părţi nu a fost făcută publică de FCRB, o imagine a vorbit de la sine. Este vorba despre una pe care a postat-o goalkeeperul pe contul său de Facebook, aşa cum poate fi observat mai jos. În care acesta îşi exprimă şocul suferit de această despărţire, care, pare-se, nu a fost tocmai dorinţa lui… Mai mult suporterii încearcă să îl consoleze, aşa cum era de aşteptat. Rămâneţi pe 1923.ro pentru următoarele mişcări de trupe, fiindcă echipa lui Schumacher şi Iosif anunţă şi alte transferuri.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Rareş Enceanu, aşteptat în Giuleşti

Interesant este că acum, în afara lui Rareş Enceanu, jucător care a trecut pe la fcsb, nu există vreun jucător cu nume care să se pregătească alături de FCRB. Mai sunt doar câţiva puşti care sezonul trecut au jucat la… csa steaua. La capitolul plecări, probabil, fiecare zi va aduce noutăţi. Mai mult sau mai puţin aşteptate. Aparent, cei doi enumeraţi mai sus şi al treilea portar, Dragoş Petrişor, sunt singurele certitudini în acest moment.

CITEȘTE ȘI  KARATE | Tolba plină de medalii pentru rapidiști și rapidiste!

5 Comments

 1. Până astăzi te-am cauționat. Nu am mai văzut ziarist care să-și facă cititorii tâmpiți. N-ai nici o șansă în meseria asta. Nu te mai chinui să-mi răspunzi pentru că șterg această pagină web din memoria calculatorului.

 2. Noi spunem să citeşti mai atent. Noi oferim informaţii complete, nu trunchiate. 🙂 Un bun rapidist nu înseamnă, să ne fie cu iertare, să fim tâmpiţi. Aşteptăm să vedem cum va integra societatea SC FC R SA numele Rapid şi imediat vă vom anunţa. Reprezentanţii lor însă ar trebui să fie, în primul rând, cei care anunţă asta!

 3. Nu mai există FCRB decât în mintea ta! Ofticosule! Ar fi timpul să devii și tu un bun rapidist.

 4. admin , ti-e greu sa scrii f.c.rapid ?
  continui sa scrii „echipa sustinuta de primaria sectorului 1” adica no name !
  vezi doamne exista o intimpinare a 2 „suporteri ” aflati mina in mina cu manoliu !bulsit !
  dar stii proverbul pe care il dedic celor 2(3 cu manoliu ) : ciinii latra , caravana trece !
  apropo , suporterii rapidului asteapta cu sufletul la gura vesti despre afc rapid ,program de pregatire , cantonamente , cine pleaca cine vine , etc , etc.
  ce zici ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.