INTERVIU / Victor Angelescu vorbeşte în premieră! Unde s-au dus 10 procente?

Victor Angelescu Rapid ProSport

Victor Angelescu este numele milionarului în euro care va prelua 40 la sută din acțiunile Rapidului, dacă tranzacția se va finaliza. Omul de afaceri a acordat, în această dimineață, un interviu pentru realitatea.net, în care a oferit detalii.

Victor Angelescu: „Este vorba despre 40 la suta, nu 50”

A aparut informatia conform careia ati preluat un pachet de actiuni la FCRB. Unele site-uri au scris ca este vorba despre 40 la suta, altele ca este vorba despre 50 la suta. Lamuriti-ne chiar dumneavoastra, va rugam.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Da, am citit si eu ceea ce a scris presa. Este vorba despre 40 la suta din actiuni, nu despre 50 la suta. Si vreau sa va spun ceva, pentru ca dumneavoastra m-ati sunat si mi-ati cerut punctul de vedere.

Va rog!

Sa stiti ca inca nu am devenit actionar, asa cum a scris presa. Mai sunt amanunte de pus la punct, mai sunt verificari de facut. Urmeaza, ca la orice intrare intr-o firma, verificarea firmei unde preiei actiunile, ce contracte de sponsorizare sunt, daca exista datorii… Mai multe detalii voi putea spune luni sau marti.

Victor Angelescu vorbeste despre posibilitatea ca afacerea sa pice

Poate pica totul?

Eu nu cred ca vor fi probleme. Dar, daca vor fi probleme, tranzactia pica. Eu nu intru undeva unde exista probleme.

Vreau sa va intreb, dumneavoastra aveti banii necesari pentru a sustine cele 40 la suta din actiuni? Va intreb pentru ca, in trecut, au existat oameni de afaceri care sustineau ca…

Va garantez ca voi avea banii necesari pentru 40 la suta din buget. Pentru mine, aceasta este o intrebare retorica. Altfel nu intram in tranzactie, daca nu aveam bani. Nu intri intr-o afacere daca nu ai bani. Sunt un om de afaceri…

Culmea e ca tot nu se stie de unde vin banii!

Bun, dar de unde vor veni banii?

Daca se finalizeaza tranzactia, vom aduce sponsori importanti, voi apela inclusiv la fondul de investitii unde lucrez eu, dar asta ramane de vazut. Mai intai, sa le luam pe rand, sa fim in regula cu actele si apoi vedem si discutam mai multe. V-am raspuns la telefon si v-am spus tot ce pot spune in acest moment.

Cine este Victor Angelescu

Victor Angelescu are 34 de ani și este director pe Europa al companiei cehe APS Holding. Conform descrierii postate pe site-ul companiei, APS Holding este consultant și administrator al împrumuturilor neperformante, „lider între platformele de recuperare creanțe din Europa centrală și de sud-est”.

A jucat fotbal la Sportul Studenţesc

Victor Angelescu a jucat fotbal la juniorii Sportului Studențesc, însă nu a mers mai departe de acest nivel. În luna ianuarie a acestui an, a devenit acționar la Sportul Snagov, dar s-a retras recent, deși promitea ca va face o echipă puternică. Victor Angelescu deține un restaurant în Centrul Vechi din București, plus procente la unele dintre firmele de real estate din APS Holding.

2 Comments

  1. Din 2013 încoace nimeni cu bani nu prea vrea Rapidul. Aşa că mai bine să nu căutăm la dinţi calul de dar. Cal să fie, că de mestecat mestecăm noi.

  2. Sa vedem daca se si materializeza pina la urma.Mare mirare , sa spuna ca in club e vraiste datorii , pb cu acte, credeti ca mai ia cineva Rapidu? E atunci ii da dreptate lui Nicolae ,atita timp cit nu este transparenta in club , nu vine nimenea.Vom trai si vom vedea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.