VIDEO / El este omul care ar fi achitat suma la licitaţia pentru brandul Rapid

Victor Angelescu Rapid ProSport

Veşti proaspete despre brandul Rapid! Un milionar în euro deţine jumătate din acţiunile FCRB. Victor Angelescu a plătit pentru achiziţionarea mărcii, anunţă telekomsport.ro. Acesta are 34 de ani şi este directorul pe Europa al unei companii din Cehia recuperatoare de creanţe. Victor Angelescu este cel ce deţine 50 la sută din club. Bugetul pentru Liga a 3-a va fi unul impresionant, de 1 milion de euro, aşa cum a anunţat deja primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Schumacher este mulţumit de tot ce se întâmplă la club

Constantin Schumacher a explicat pentru sursa citată care este situaţia în acest moment. ”Am venit în cantonament la munte, plecăm în cantonament la baza lui Fener, avem meciuri cu echipe din Liga a II-a din Turcia… Nu am ce să le reproşez. Plus, jucătorii, la fel, nu au ce să reproşeze. Pentru că li s-au mărit contractele, li s-au dublat la unii jucători”spune Constantin Schumacher, în ceea ce priveşte situaţia financiară pec are echipa o are în acest moment.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Maftei: „Şumi mi-a zis că stau la coadă să vină la Rapid!”

Omul de afaceri a fost prezentat la finalul campionatului trecut la o petrecere dată de giuleşteni. Recent, a achitat şi suma de 406.800 de euro pentru brandul giuleştean. Mai mult, despre situaţia de la club a vorbit şi Vasile Maftei: ”Dacă la început lumea era puţin sceptică în privinţa acestui proiect, cred că acum, din câte mi-a zis şi Şumi, stau la coada să vină la Rapid”. Reamintim că acesta a semnat prelungirea pe încă un an cu clubul de lângă Podul Grant.

CITEȘTE ȘI  Condiție pentru transferul lui Antonio Sefer: „Să fie împrumutat doar la Rapid!”. Fotbalistul giuleștenilor, printre cei mai valoroși din Liga 1: „I-aș da drumul pentru un milion de euro!

Pentru video cu prezentarea omului de afaceri, dar şi cu a situaţiei de la echipă, vă invităm să daţi click aici. Şi, aşa cum deja v-aţi obişnuit, rămâneţi pe 1923.ro! Pentru toate noutăţile care vor apărea în aceste zile despre tot ceea ce înseamnă suflarea rapidistă.

2 Comments

 1. ar cam fi sosit momentul ca saitul 1923.ro să devină saitul rapid1923.ro
  păi cât să mai așteptăm?

 2. dar unde este nico ?
  de ce nu se ajunge la o intelegere cu el ?
  cine va fi „antrenorul din teren” ?
  cine va sti ,printr-o mare experienta ,sa exploateze orice fisura / eroare in apararile adverse ?
  cine va mai da pase ca la biliard ?
  pe proiectul acesta a stat scris de la bun inceput , cu litere mari , daniel niculae si pancu .
  cu toata stima si deagostea pentru panco ,el ramine doar emblematic ,la 40 de ani ai lui , putind juca doar din cind in cind , fiind mai tot timpul in recuperari dupa accidentari
  „coada” asta care s-a format la poarta rapidului ,pentru actiuni si pentru sponsorizari , s-a format pentru succesul de public si mediatic iesit din comun , realizat de academia rapid / fcrb / fc rapid (spuneti-le cum vreti , pentru noi e vorba de RAPID) ,iar la acest succes , nico a avut o contributie uriasa.
  pe de alta parte eu sint extrem de suparat si pe nico insusi .
  cum este posibil sa dai o asemenea lovitura masei mari de suporteri , ideii de rapid , si mai ales pentru cine si pentru ce ?
  de ce nu iese in fata si ne expune motivele ?
  daca cineva din acest proiect a gresit grav fata de nico , cred ca ii va fi greu sa mai apara in fata suporterilor .
  daca se va dovedi ca este vorba de un orgoliu super exagerat al lui nico , vom sti sa ne pansam durerea si sa mergem inainte !
  in viata asta zbuciumata de rapidisti , am trait atatea drame (campionate pierdute „la mustata” , retrogradari dureroase , faliment) si totusi am ramasi rapidisti .
  daca nico nu simte aceste lucruri ,atunci poate ca este mai bine ca divortul sa se produca acum !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.