Cristi Săpunaru, mai aproape ca niciodată să poarte iar culoarea vişinie!

Săpunaru

Cristi Săpunaru este sub contract cu Kayserispor, dar lucrurile s-ar putea schimba conform antrenorului echipei care şi-l doreşte mult. Edward Iordănescu, tehnicianul CFR-ului, a declarat la plecarea spre cantonamentul din Polonia, că este interesat de Cristi Săpunaru, atât timp cât acesta îşi va rezilia contractul cu turcii de la Kayserispor. „Au plecat mulţi jucători în această vară. Va fi un sezon diferit faţă de precedentul, în care întreaga atenţie a fost pe campionat. Acum vom juca meciuri din trei în  trei zile. Mai avem nevoie de 3-4 fotbalişti”, a declarat Edi Iordănescu conform telekomsport.ro.

Săpunaru este dorit însă numai în cazul în care devine liber

„Asta îmi doresc. Djokovic are acordul meu să nu vină acum în Polonia, dar se va alătura lotului. La Omrani e o situaţie mai complexă. Nu vreau să dau multe detalii. Am înţeles că există o ofertă pentru el din China. Va fi o pierdere mare dacă va pleca. Se poate duce şi la fcsb, dar va trebui plătită o sumă foarte importantă în schimbul său. Nu cred că atât conducerea clubului, cât şi eu ca antrenor ne dorim să întărim o rivală Săpunaru e sub contract. E un jucător care nu mai are nevoie de prezentare. Dacă, printr-o minune, va rămâne liber de contract, cu siguranţă va deveni o prioritate pentru noi. Deac mi-a spus că mai aşteaptă 2-3 zile pentru a primi o propunere concretă, iar dacă aceasta nu va veni, rămâne la noi”, a mai spus Edward Iordănescu.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cristi este căpitanul echipei naţionale

Cristi Săpunaru a mai fost antrenat de Edi Iordănescu în urmă cu trei sezoane, când cei doi au lucrat împreună la Pandurii Târgu Jiu. Săpun, care a împlinit 34 de ani în primăvară este, în acest moment, căpitanul echipei naţionale a României. Rămâneţi pe 1923.ro pentru a afla dacă acest transfer se va definitiva. Sau dacă rapidistul va ajunge la alt club.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0: victoria jucătorilor care au arătat ce pot când au chef

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.