INTERVIU / Ştefan Ciuculescu, atac frontal la Marius Lăcătuş

Ciuculescu

Portarul Ştefan Ciuculescu, cel care a promovat cu FCRB în Liga 3, este convins că foştii săi rivali de la csa steaua vor avea mari probleme. Probleme să îşi mai facă o echipă competitivă pentru sezonul viitor din Liga 4.

Ştefan Ciuculescu, refuzat de csa steaua, salvat de Academia Rapid

Ştefan, ai promovat cu FCRB în Liga 3 şi ai produs multă suferinţă în Ghencea ţinând cont că ai fost în trecut fotbalistul roş-albaştrilor, cum comentezi?

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

În primul rând vreau să vă spun de la început că sunt fotbalist profesionist şi am dat totul pentru culorile Rapidului. Le mulţumesc din suflet oamenilor din Giuleşti care mi-au întins o mână de ajutor. După ce oficialii de la steaua mi-au dat un şut în fund. Dar acest şut în fund până la urmă pentru mine a fost un pas înainte.

Ce vrei să spui?

În acest interviu aş vrea să vorbesc despre Rapid (n.r. – SC FC R SA), deoarece la această echipă am întâlnit oameni minunaţi şi îi mulţumesc lui Daniel Niculae pentru încrederea pe care mi-a acordat-o, ştie Nico la ce mă refer.

Mesaj pentru Lăcătuş. “Nu o să îl mai ajute nici un jucător!”

Da, totuşi nu am cum să nu te întreb deloc de steaua, ţinând cont că se ştie că înainte să ajungi la Rapid ai fost în discuţii cu steaua lui Marius Lăcătuş…

Aşa este, iar suporterii din Pleuza Sud steaua cunosc foarte bine care este adevărul despre mine şi despre faptul că eu la început am vrut să ajut formaţia lor. Dar ulterior le-am spus că proiectul pe care Marius Lăcătuş l-a început nu o să se termine cu bine. Lăcătuş a întors spatele la mai mulţi foşti fotbalişti ai stelei care au dorit să îl ajute. Printre jucătorii respectivi am fost şi eu. Au mai fost Alin Stoica, Alex Iordănescu, dar şi alţi jucători de la steaua 2, de pe vremea lui Leo Strizu, sau care eu am făcut împreună junioratul cu ei în Ghnecea, iar acum băieţii respectivi joacă prin Liga 2. Nu este corect să le dau numele la toţi pentru că nu doresc să le fac probleme.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid - CFR Cluj de la Mioveni

Dacă Lăcătuş nu schimbă proiectul pentru sezonul viitor ce şanse crezi că are steaua să promoveze în Liga 3?

Îţi spun foarte sincer că nici nu mă interesează! Eu mă gândesc doar la planurile mele de viitor, iar aceste planuri sper să le fac tot în tricoul Rapidului (n.r. – SC FC R SA). Dar Lăcătuş trebuie să aibă mare grijă pentru că am auzit că nici nu prea mai are cu cine să facă echipă de la vară. Mulţi jucători nu mai vor să rămână deloc la steaua. De abia acum o să vadă Lăcătuş cu adevărat cum este să nu îl mai ajute jucătorii. Pentru că acum îl cred, dar până acum nu l-am crezut, deoarece ştiam câţi jucători au vrut să îl ajute.

Ciculescu: “Vreau să semnez cu Rapid!”

Vorbeai mai devreme despre planurile tale de viitor, care mai este situaţia ta contractuală cu FCRB?

În acest moment eu am terminat contractul, iar acum sunt în vacanţă. Am avut unele discuţii pentru prelungirea angajamentului dar încă nu s-au concretizat. Am primit şi trei oferte din Liga 2, dar le-am spus oamenilor care mă doresc că prioritate pentru mine este să semnez cu Rapid. Îmi doresc enorm să joc tot la această echipă pentru că oamenii din Giuleşti mi-au întins o mână de ajutor atunci când mie îmi era mai greu. Am petrecut şase luni minunate.

Ştefan Ciuculescu: „Pancu vrea să continue în liga a 3-a!”

Ai mai întâlnit atmosferă ca în Giuleşti?

Nu! Suporterii Rapidului sunt minunaţi, iar eu sper că i-am convins că sunt un fotbalist profesionist şi că am dat tot ce am avut eu mai bun din mine pentru culorile Rapidului. Echipa mea a fost peste steaua din toate punctele de vedere şi mă bucur că am avut şansa să joc şi să mă schimb în vestiar alături de fotbalişti precum Daniel Pancu, Daniel Niculae sau Vasile Maftei. Aceşti jucători sunt fotbalişti care au evoluat la echipa naţională şi sunt jucători cu o mare experienţă. Din câte am înţeles Nico, dar chiar şi Pancu vor să continue şi în Liga 3.

CITEȘTE ȘI  Rapid a măturat pe jos cu fcsb în acest sezon. Ioniță I a rămas naș

Nu pot să nu te întreb ce s-a întâmplat între tine şi Doru Bratu la unule dintre antrenamentele? Aţi fost la un pas de bătaie…

Eu cu Doru mă cunosc de mulţi ani, iar la acel antrenament am greşit amândoi. Însă era şi tensiunea, dar şi stresul acumulat după meciurile strânse în acest sezon. Ulterior am reglat lucrurile între noi la o cafea. Nu mai avem nici o problemă.

Sursa: fanatik.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.