„Scorpionul” care ia goluri de la codaşii campionatului

Ciuculescu
Ciuculescu e spectaculos

Articolul se datorează cadrelor superbe surprinse de Alex Paraschiv. Ştefan Ciuculescu este una dintre petele de culoare din lotul Academiei Rapid. Un portar excentric, se spune destul de bun. Acum, din cinci tentative de a imita lovitura scorpionului brevetată de celebrul columbian Higuita, pare-se că lui Ciuculescu i-au ieşit toate! În schimb, el n-a fost capabil să închidă poarta cu modesta Progresul 2005. Ba chiar a mai şi luat două goluri. Cam jumătate din cât a luat Academia Rapid în tot turul!

Ciuculescu, artistic da, valoros… deocamdată nu prea

Sigur, la capitolul estetică poate că punctează, eficient însă nu e deocamdată. Şi al doilea capitol contează mai mult. Pentru că până la urmă, fotbalul nu e circ. Deşi cel din România, în special liga 4, poate să tindă către asta… E adevărat, cu acest anti-rapidist declarat suntem şi mai exigenţi. Pentru că nu este normal să vii, să aperi titular pe Giuleşti, pentru echipa gazdă, când tu insultai grav o istorie de 95 de ani cu numai câteva luni înainte! Sigur, timpul va şterge toate rănile. Noi însă nu uităm. Dar această imagine merită totuşi să fie împărtăşită cu voi. Acum dacă râdem de el pentru golurile luate de la obscurele Progresul 2005 sau ACS Gauss FCM 1950 Bacău, putem să îi oferim şi un vot de încredere pentru acest gest tehnic spectaculos.

A înjurat şi csa steaua fără vreo jenă, galeria îl are în colimator

Şi chiar dacă noi nu l-am mai taxa, o va face în continuare galeria. Cu atât mai mult cu cât a arătat o lipsă crasă de caracter când a înjurat csa steaua la doar câteva zile de la transferul la Academia Rapid! Gest pe care nu ai cum să îl faci decât dacă ai fi în stare să insulţi mult mai grav istoria Rapidului. La, să zicem, maximum o oră după ce, ipotetic vorbind, pleci de la Academia Rapid…

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required