Fotbal internațional

Gianluigi Buffon pleacă de la Juventus, dar rămâne în luptă pentru Liga Campionilor

ProSport prezintă posilitatea unui transfer care, în mod cert, ar intra în istoria fotbalului. La o zi după ce Gianluigi Buffon (40 de ani) şi-a anunţat despărţirea de Juventus într-o conferinţă de presă emoţionantă, presa din Italia şi Franţa anunţă că următoarea destinaţie a portarului de legendă va fi Paris Saint Germain, explică ProSport. În discursul prin care a oficializat despărţirea de clubul pe care l-a servit timp de 17 ani, Buffon a transmis că a primit mai multe oferte interesante de a continua în lumea fotbalului, fie ca jucător, fie din postura de conducător. Vineri, Le Parisien şi Corriere dello Sport, două dintre cele mai importante ziare din Franţa, respectiv Italia, au ieşit pe prima pagină cu un subiect legat de transferul goalkeeper-ului de 40 de ani şi au scris că acesta e la un pas de PSG.

ProSport scrie şi despre interesul lui FC Liverpool

Concret, Buffon nu vrea să-şi continue cariera de jucător într-un campionat care să nu se numere printre cele mai importante ale Europei. Şi, chiar dacă s-a vorbit despre un interes al lui Liverpool, PSG a făcut deja primii paşi pentru realizarea transferului. Conform primelor informaţii, Nasser Al Khelaifi va pune pe masă un salariu anual uriaş. De 20 de milioane de euro! În speranţa că-şi va asigura poarta pentru stagiunea viitoare, când va ataca, din nou, trofeul Ligii Campionilor. La fel ca Buffon, PSG aleargă după prima „cupă cu urechi”, mai notează ProSport. Interes care ar garanta o curbă fabuloasă în cariera ce părea apusă a lui Gianluigi Buffon. Probabil cel mai mare portar din toate timpurile!

SUA, China,… Boca Juniors!

În afară de PSG şi Liverpool, de Buffon s-au interesat echipe din Statele Unite ale Americii şi China, destinaţii clasice pentru fotbaliştii mari aflaţi pe final de carieră. Dar şi argentinienii de la Boca Juniors! „Au venit propuneri foarte interesante, atât pentru a continua pe teren, cât şi în afara lui. Nu aş vrea să-mi închei cariera într-un campionat de nivel scăzut. Sunt un animal al competiţiei, nu pot trăi altfel. Dacă voi decide să continui, o voi face doar pentru obiective importante”, a spus Gigi, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de ProSport.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.